Donderdag 1/11/2012

Vandaag heeft Esmee een echo van haar buik , een ECG = hartfilmpje, een afspraak op de poli en een beenmergpunctie gehad. Nu hangt Chemo-kuur nummer 3 aan. Spannend hoe die verder zal verlopen.

 

Reacties (2)

Reactie van Jeanet(terdegelezer) op 2 november 2012:
Regelmatig lees ik de stukjes.En wens jullie ook nu weer veel sterkte vooral de kracht van de Heere,waar jullie je nood en vragen in het gebed neer mogen leggen.
 
Reactie van Lia van der Velde op 1 november 2012:
Lieve Esmee, mama, papa, Y, I en L,
Wat hopen we en bidden we met jullie mee dat ze niet zo ziek zal worden als de vorige keer. En dat alle middelen het werk doen wat er van wordt verwacht. Voor nu goede nachtrust gewenst, heel veel liefs, vertrouwen, moed en sterkte gewenst. Dikke kus van ons, ome Cees en tante Lia
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Dinsdag 30/10/2012

Vandaag heeft Esmee de inspuiting van de MIBG-vloeistof gekregen. Morgen de scan en donderdag een Echo-buik en een beenmergpunctie. We zijn heel benieuwd naar de uitslagen. Donderdag waarschijnlijk ook starten met chemokuur nummer 3. Afwachten maar weer.

 

Reacties (2)

Reactie van Lydia op 31 oktober 2012:
Sterkte toegewenst.
Ik lees mee en denk aan jullie v.a. de tijd dat het in de terdege stond. Eetder wist ik niet van jullie af.
 
Reactie van Rob Berendse op 31 oktober 2012:
Wij bidden dagelijks voor het volledig herstel van Esmee. Wij zijn met jullie verbonden, ' In Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken. Ef.3:20 '
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Zaterdag 27/10/2012

Alle kroost weer onder 1 dak ;-)

 

Reacties (2)

Reactie van Marianne Hak op 28 oktober 2012:
Lieve ouders en brusjes van Esmee,

Ik heb gehoord via familie en ook van de tweede kans winkel in Waddinxveen wat er met Esmee aan de hand is. Van harte wens ik jullie Gods nabijheid toe in deze zware weg. Ik bid Esmee de genezing van haar vader in de hemel toe. Ze is veilig in zijn Handen......wanneer dan ook. Heel veel sterkte
 
Reactie van Lydia van Gent op 27 oktober 2012:
Hallo Marielle,
Ik volg jullie sinds het stukje uit Terdege. Fijn dat jullie dit met ons willen delen. We hopen dat je door dit meeleven er ook kracht uit krijgt om verder te vechten tegen deze nare ziekte. Geniet van jullie weekend samen en we wensen jullie God's nabijheid toe.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

vrijdag 26/10/2012

We mogen naar huis, jippie ;) ( dankbaar)

 

Reacties (3)

Reactie van lia van der Velde op 27 oktober 2012:
Wat fijn, geniet met elkaar van het weekend en van elkaar met elkaar. Ik bel je nog. Ik brei nog even een paar naalden en dan heel snel plat. Dikke kus heel veel liefs en moed houden, bidden en hopen weer. Lia
 
Reactie van Marieke op 26 oktober 2012:
Wat Heerlijk voor jullie!
Geniet ervan met jullie gezinnetje!
Wanneer moet ze dan weer naar het ziekenhuis?

Sterkte!
 
Reactie van lutina op 26 oktober 2012:
heerlijk! hopen dat jullie een rustig weekend mogen hebben!

 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag 25/10/2012

De bloedwaardes komen op en de onstekingswaarden zakken. Het gaat de goede kant op ;)

 

Reacties (5)

Reactie van Marina op 26 oktober 2012:
Sorry, linker oogje bedoel ik
 
Reactie van Marina op 26 oktober 2012:
Wat is het toch een weg tegen ons vlees in he? In voorspoed kunnen we nog wel meekomen, al word het dan niet vaak opgemerkt, maar om nu in voor- en tegenspoed het met de Heere eens te kunnen zijn.... We hopen met jullie, dat het weer de goede kant op mag gaan en dat er nog wat rustige dagen komen mogen. Zing maar veel met en voor jullie kleine meid "Heer maak mij Uwe wegen door Uw Woord en Geest bekend". Al het nodige!

p.s. Wordt haar rechter oogje wat dik?
 
Reactie van wilma van der velde op 25 oktober 2012:
gelukkig, dat geeft weer een beetje moed.

groetjes wilma en chris
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 24-10-2012 (1)

Bedankt voor alle lieve woorden, bemoedigende bijbelteksten en gebed. Op deze manier alleen kunnen wij dit volhouden. Het is gewoon enorm zwaar om je dochter zo te zien lijden en zelf helemaal niets te kunnen doen. Dus mensen bedankt! Enne blijf dit alstublieft doen.

 

Reacties (4)

Reactie van Esther van Lagen op 24 oktober 2012:
Vanuit Apeldoorn laten we jullie weten iedere dag aan jullie te denken en voor jullie te bidden. Gods weg is in het heiligdom. we hopen en bidden of Esmee als een parel aan de Middelaarskroon gehecht mag zijn. En met haar jullie allemaal. Niemand van ons kan de enige troost in leven en sterven missen. Ik zou willen dat ik jullie even 1 dag kon ontlasten van alle zorgen en dat jullie dan één hele dag zomaar kunnen liggen en slapen....Heel veel sterkte toegewenst!
 
Reactie van Moeder (terdegelezeres) op 24 oktober 2012:
Wat een zware weg voor jullie kleine meisje en voor jullie als gezin. Ik ken jullie niet persoonlijk maar denk dagelijks aan jullie ook in het gebed.
Wens jullie van harte Gods ondersteuning toe en dat het Zijn wil is dat Esmee mag genezen. Heel veel sterkte voor allemaal.
 
Reactie van Marieke op 24 oktober 2012:
Wat zwaar om vol te houden.
Het is voor mij vanzelf sprekend dat ik voor jullie bid.
Om niets te kunnen doen voor jullie kind die zo zwaar lijdt, dat is zo ontzettend zwaar!

Ik kan alleen maar zeggen: Heel veel sterkte en blijf op Hem vertrouwen. Ik denk aan jullie!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 24-10-2012

Vandaag voor een beenmergpunctie gemoeten, maar dat ging niet door.

Het blijft allemaal maar hetzelfde en er lijkt geen vooruitgang in te zitten. Het is voor ons ook moeilijk en frustrerend, dat Esmee zich totaal niet prettig voelt. Met medicatie is haar temperatuur redelijk onder controle, maar nu houdt ze weer enorm vocht vast. ( foto op de foto-pagina onder algemeen) Dit maakt dat ze zich heel oncomfortabel voelt. Vandaag lijkt het wel iets beter te gaan, is weer flink aan het plassen en vier ons lichter,  ( ze was ruim een kilo zwaarder in 2 dagen) maar gezwollen is ze nog steeds.
Ook is het wel zo dat ze niet meer alleen jammerd en slaapt. Ze is nu gelukkig ook weer rustig wakker en geeft een antwoordt op je vraag zonder gelijk kort aangebonden te zijn. Proberen positief te blijven.

Morgen opnieuw uitgebreid lab. prikken. Ben benieuwd of Esmee haar bloedwaarden verbeteren.

We hopen dit zo.

 

Reacties (1)

Reactie van Ella op 24 oktober 2012:
Oh lieverds, wij hopen met jullie mee. Heel veel liefs en knuffels en afwachten maar weer. XXX-jes
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

zondag 21-10-2012

Wanneer houdt het op:(

 

Reacties (10)

Reactie van Christa op 23 oktober 2012:
Lieverds... *zucht* net zag ik de foto van Esmee op facebook... ik ben ZO geshrokken! Tranen stroomden over m'n wangen... Net erna kwam Tim thuis. Hij was stilletjes en toen ik hem vroeg of er iets was, vertelde hij dat erg 'geschrokken' was van hoe Esmee eruit zag. Hij had in z'n hoofd nog de foto van Esmee met haartjes... ze zag er nu zo anders uit. Zichtbaar en merkbaar aangedaan vertelde hij over de geluidjes die ze maakte en wat ze gezegd en gedaan had. En ik kon alleen maar heel erg m'n brok wegslikken... In gedachten zijn we bij jullie. We bidden, duimen en hopen voor jullie. Hele dikke knuffels van ons. Veel liefs!
 
Reactie van Diny op 23 oktober 2012:
Heel veel sterkte toegewenst we leven met jullie mee
 
Reactie van mina op 23 oktober 2012:

23 oktober

„Maar één ding doe ik: vergetende hetgeen achter mij ligt en mij uitstrekkende naar hetgeen vóór mij ligt, jaag ik naar het doel...” Fil.3:14a

Lezen: Romeinen 8:18-25 (Ga naar dit bijbelgedeelte)

In dit gedeelte getuigt Paulus van de geweldige krachtbron in het leven van een Christen.
Hoeveel mensen worden door het lijden dat niemand bespaard wordt, terneergedrukt? Beproevingen kunnen vreselijk verlammen en uitschakelen. Maar anderen zien we juist door beproevingen van het leven rijpen en krachtig worden.
Velen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog als ongelovigen de concentratiekampen binnengegaan, maar hebben in de beproevingen en nood tot God leren roepen en hebben geloof en kracht ontvangen om die donkere tijden door te komen.
Anderen gingen deze hel binnen met niet meer dan een kerkelijke achtergrond. De god die zij hadden leren kennen ‘van horen zeggen’, bleek dood te zijn... Zij kwamen als bedrogen mensen om, of verbitterd thuis.
Voordat de beproevingen komen, is het nodig om ervan doordrongen te worden dat het lijden van de tegenwoordige wereld niet opweegt tegen de heerlijkheid die komen gaat. Wie werkelijk zijn knieën voor God gebogen heeft om Hem met het hele leven te dienen, leert te leven uit de onverwoestbare hoop dat God in alles het laatste woord spreken zal.
Heel de wereld is in barensnood, zei Paulus. Wat toen al door hem gezien werd, is nu een vreselijke realiteit.
Miljoenen leven zonder hoop in deze wereld. Maar wie hun vertrouwen op Jezus gesteld hebben, worden doorgloeid met een onverwoestbare hoop en zij wachten met volharding op het ogenblik dat de bazuin zal klinken. Dan zal de sterfelijkheid onsterfelijkheid aandoen en zullen degenen die in Hem geloofd hebben, zich verheugen in Zijn komst.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag 18/10/2012

't Wordt maar niet beter:-(

Na een onrustige nacht, weer begonnen aan de dag. Esmee blijft koorts houden en voelt zich echt niet fijn. Nu hebben we al drie nachten, heel slecht geslapen en daar worden we niet beter ( letterlijk en figuurlijk) van. Moe moe moe. Esmee blijft maar onrustig. Op de dag slaapt ze eigenlijk ook niet. Waardoor ze ook niet opknapt.

Al met al. Afwachten maar weer.:(

 

Reacties (2)

Reactie van Jeanet op 20 oktober 2012:
De berichten houd ik regelmatig bij.En begreep dat het weer niet zo lekker gaat.Hoop dat het nu wat beter mag gaan.Wens jullie de kracht van de Heere om door te mogen gaan in deze zeer moeilijke weg.
 
Reactie van Jannie op 18 oktober 2012:
Balen zeg , mag ze dan niet iets dat ze even lekker kan slapen ? Of kan dat niet ?

Sterkte in ieder geval !
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

woensdag 17/10/2012

En we zitten weer in het Maasstad ziekenhuis:(

Maandag is Esmee na de tweede chemo-kuur weer thuisgekomen. Ze was wel hangerig en erg moe. Het slapen ging ook slecht. Echt weer wennen aan thuis. Vannacht sliep Esmee ook slecht, veel wakker en kreunen. Toen ik vanmorgen weer bij haar ging kijken en wat beter onder de dekens keek, bleek ze van top tot teen onder de poep te zitten en haar bed erbij.
Nou dan maar in bad, onder luid protest. Bed afgehaald en alles in de wasmachine gedaan en lekker lang en heet gewassen. Het is gelukkig allemaal schoon geworden;-)

Daarna Esmee weer in bed gelegd. Ze ging weer lekker verder slapen en ik dacht haar voorbeeld te volgen. maar helaas verschillende telefoontjes en een bezoekje gooiden roet in het eten. Niet meer geslapen :(. Rond 10:30 was Esmee aan het kreunen en ik ging weer bij haar kijken.
Haar handje voelde warm aan, dus ik ben de termometer maar gaan pakken. En ja hoor 38.4. Dat wordt weer het ziekenhuis bellen.

We zijn naar het Maasstad ziekenhuis gegaan om bloed te prikken. Als dit niet te afwijkend was konden we weer naar huis en was het waarschijnlijk viraal.
Jammer, maar de uitslagen waren niet goed. Weer heeft Esmee bijna geen weerstand meer, waardoor de kans op een infectie enorm groot is. We mogen weer blijven.
De koorts blijft rond de 38.3, ook met paracetamol.
Het HB was 4.5, wat laag is, dus heeft Esmee nu ook nog een zak bloed aanhangen. Al met al hopen we dat het maar voor hooguit drie dagen is, dat is het minste wat we moeten blijven.

 

 

Reacties (8)

Reactie van Esther op 18 oktober 2012:
wat een tegenvaller, het leek goed te gaan.
We bidden voor jullie en wensen jullie kracht en moed om het te kunnen volhouden sterkte in alles!
 
Reactie van Marina op 18 oktober 2012:
Wat verdrietig toch en wat wordt het ziekenhuis zo je tweede huis, maar het kan niet anders. Ze komt wel heel snel in een dip en dan nog zo veel behandelingen voor de boeg. We hopen met jullie, dat het snel weer beter mag gaan en dat ze de aangeboden behandelingen kan doorstaan. Lieve Esmee, papa, mama en brusjes, wat kunnen we anders dan jullie grote zorgen voor de Heere leggen? In gedachten bij jullie!
 
Reactie van Lia van der Waal - van der Velde op 17 oktober 2012:
Lieve Esmee, mams, paps en de andere 3.
Een dikke knuffel en heel veel liefs. Ik hoop dat ze weer snel op mag knappen en dat jullie maar moedig voort mogen blijven gaan.
Liefs, jullie tante Lia
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

zondag 14-10-2012m

Ons weekje ziekenhuis is bijna voorbij;-)

We mogen weer terug kijken op een goede week. Esmee is tijdens deze chemokuur gelukkig niet heel ziek geweest;-) totaal mischien vijf keer gespuugd en verder lopen spelen, kroelen en dollen. We mogen niet klagen. Als dit zo gaat, kunnen we het behappen. Beter gezegd zo kan Esmee het behappen;-). De vorige kuur heeft Esmee alleen maar heel ziek op bed gelegen, maar nu heeft ze ook wel elke dag gespeeld, rond gelopen en gelachen;-).

Vandaag een mindere dag. Alleen vandaag al drie keer gespuugd en echt niet lekker/hangerig.
We mogen morgen naar huis en ik hoop dat dit wel doorgaat, we verheugen ons en nu al op;-).

We zullen het zien. Elke dag, maar per dag bekijken.
 

 

Reacties (2)

Reactie van linda k op 16 oktober 2012:
Hoi Mariel,

Nog even over de sjaal,er mag best een beetje blauw inzitten hoor,meisje op de foto heeft er eentje om als je daarvan nog een bolletje wol hebt dan is dat ook leuk,kijk maar welke kleuren je nog in huis hebt,groetjes Linda.
 
Reactie van Marieke op 15 oktober 2012:
Wat gelukkig voor jullie dat ze er niet zo ziek van geweest is!
Hoop voor jullie dat jullie dus vandaag naar huis mogen! Geniet er maar heerlijk van met jullie gezinnetje!
Sterkte met alles!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

woensdag 10/10/2012

 

Vandaag zijn mijn ouders alweer drieendertig jaar getrouwd;-)

Dag drie in de kuur. Esmee is alweer flink misselijk en heeft al een aantal keer gespuugd. Ook zitten hier restjes oud bloed in, dus gaan we weer even de bloedplaatjes bekijken. Esmee heeft ook koorts, daarom gaan ze controleren of de ontstekingswaarden niet verhoogd zijn in Esmee haar bloed. Esmee voelt zich niet lekker en ligt veel op bed. Gelukkig slaapt ze veel ( maar wel korte slaapjes, ook ’s nachts).

Daarnaast lopen alle acties die we organiseren lekker door. Nieuwe ideeën die volgen op de oude. Ook mogen we verkopen op de ladiesnight van Groenrijk tuincentrum in Hellevoetsluis op D.V. 20 november 2012. Voor deze avond zijn we leuke acties aan het verzinnen, om het iedereen naar de zin te maken en meer bekendheid te geven aan Esmee en haar ziekte.

Op D.V. zaterdag 13 oktober mogen we staan op de verkoping van de Ger. Gem in Spijkernisse. 
Willemshoevelaan 4, 3202 GR Spijkenisse

Voor meer info, kijk op de home-pagina onder het kopje: acties :)

 

Reacties (4)

Reactie van adrie op 22 oktober 2012:
kaartjes zijn vanaf 24 oktober te halen bij de infi balie
 
Reactie van Lia van der Waal - van der Velde op 10 oktober 2012:
Het was fijn om vanmiddag even bij Esmee en Marielle te zijn. Hopelijk helpen de medicijnen goed en mag ze niet weer gaan braken. wat de ladiesnight betreft, ik meld me aan om er te gaan staan. 20 november. Staat in mijn agenda. En 8 december ga ik staan in onze eigen Oude Kerk aan de Charloisse kerksingel 35. Voor nu allemaal weer heel veel liefs en sterkte de komende dagen. Dikke knuffel, Lia
 
Reactie van adrie op 10 oktober 2012:
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de informatie balie in de winkel. Of eventueel via mij. Daar valt vast wel iets voor te regelen. Ik weet alleen nog geen datum vanaf wanneer de kaartjes verkrijgbaar zijn.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Zondag 7/10/2010

Goedemorgen;-)

Het gaat goed met Esmee. Ze eet en snoept er lekker op los. Wordt nog wel misselijk van sommige dingen, zoals banaan. Ze is levendig op de dag en slaapt 's nachts prima. Morgen voor de tweede chemokuur. We hopen dat deze minder zwaar zal zijn, wat misselijkheid aangaat. 

Gisteren mochten we met onze sieraden, wol en handgebreide sjaals en baretten, staan op de verkoopdag van de ger. gem. van Barendrecht. Het was een fijne dag die samen met de wolachtie van Jozina, een kleine 400,00 euro heeft opgebracht. Dit brengt ons totaal bedrag nu op zo'n 2700,00 Euro. Allen, hartelijk bedankt!

Tijdens de verkoopdag, kwam er een mevrouw naar mij toe die vroeg of wij volgende week op de verkoopdag van de ger. gem. van Spijkernisse willen staan. Nou heel graag en fijn dat u ons daar op geattendeerd heeft en met ons mee wilt denken.

Mochten er nog meer braderiën of verkopingen zijn waar wij onze spulletjes mogen verkopen, houden we ons aanbevolen;-)

 

Reacties (6)

Reactie van Esther op 9 oktober 2012:
ik kan zelf niet maar a.s zaterdag is het herfstfeest in de immanuelkerk .
Mogelijk zou er dan ook wat verkocht kunnen worden?!
 
Reactie van Esther baartman op 9 oktober 2012:
hoi allemaal,
Gisteren in het ad een artikel gelezen over nieuwe ontwikkelingen bij neurobastoom het ad van 8 oktober.
Hoe is het met esmee bij de 2e kuren ?
Veel sterkte en gebed.
 
Reactie van Mariëlle op 8 oktober 2012:
bedankt voor alle steun, het gaat vandaag goed, we hopen dat het zo mag blijven.

Hartelijke groeten van ons allemaal;)
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag 4/10/2012

Vandaag is het dierendag;-)

Moe, moe en nog eens moe. 
Ik schrijf dit voor de tweede keer, want tijdens de eerste keer was ineens mijn tekst weg. Nou ja nieuwe ronde, nieuwe kansen.
 
Woensdag moest Esmee voor controle naar de oncoloog. Van te voren moet ze eerst bloed prikken, zodat de arts kan kijken of de bloedwaarden goed zijn.
Het spreekuur liep ruim een uur uit, maar eenmaal binnen gaf de arts aan dat de bloedwaarden goed genoeg zijn om te starten met de chemo. Jammer, maar ook wel weer goed.
Wel afzien voor de andere kids, die weer moeten gaan logeren. Op mijn vraag tot wanneer Esmee Neupogen (medicijnen die de aanmaak van bloedcellen stimuleren in het beenmerg ) moet hebben, vraagt de arts ons of Esmee dit nog gebruikt. Ja dus! O, maar dat veranderd het verhaal. Dan gaan we wel uitstellen. (jippie nog even rust) Maandag mogen we weer voor controle.
Dan wordt het bloed weer gecheckt en mag ze eventueel starten met de tweede chemo. Maar eerst vijf dagen thuis.;-)
 
Gisteravond, kwam het allemaal even heel heftig op mij af. Een achtbaan van gevoelens die ik niet kan uiten. Even rust is fijn, maar geeft wel de tijd om alles te voelen. Je hoeft nu even niet te handelen. Het is alleen wel zo, dat het besef, dat het voorlopig nog niet klaar is, extra op je af komt. Voorlopig hebben we geen tijd om bij te tanken. Maar moeten we door. De impact die dat heeft op het gezin is enorm.
 
Daarnaast zien we ook nog wel de mooie dingen. Met Esmee gaat het goed. Ze rommelt lekker rond, knapt iedere dag meer op en wij genieten van elk moment. Ook Lotte thuis is fijn. Wat is dat toch een heerlijk wijffie. Ook Youri als lieve, stoere broer en Inge als trotse, moederende grote zus. Wat een heerlijk stel hebben we toch;-)
 
Ook alle hulp aandacht en gebed hebben we nu extra nodig. Het is nog niet klaar, we beginnen pas. Alle reacties en aandacht die aan ons wordt besteed, waarderen we enorm.
 
 

Reacties (10)

Reactie van Lia van der Waal - van der Velde op 5 oktober 2012:
En toen ging het weer mis. De moeheid en de tranen zullen nog wel vaker komen. Er zullen dagen zijn dat je denkt hoe houden we het vol. Ik zie je morgen hoop klop de verkoopdag. Dikke knuffel, ik hoop dat jullie met elkaar toch een mooi weekend mogen hebben. En volgende week weer met nieuwe moed verder kunnen gaan . Heel veel liefs, Lia
 
Reactie van Lia van der Waal - van der Velde op 5 oktober 2012:
Lieve schatten,
Ja jullie moeten nog heel wat doormaken voor de laatste medische klus geklaard is. Toch hoop ik dat jullie de moed, kracht en energie blijven krijgen om door te gaan. niemand kan dat voor jullie doen, je moet er zelf met Esmee doorheen ook Youri, Inge en Lotte komen onder druk te .staan en zullen nog wel eens iets meer eisen dan jullie aankunnen. Ik hoop en bid jullie veel wijsheid, liefde, kracht en geduld toe. Dat er heel veel lieve mensen op jullie pad mogen komen om jullie te steunen, te helpen en voor jullie blijven bidden. Want kracht zit er in het gebed. En al zullen de moehei
 
Reactie van marian willemsen op 5 oktober 2012:
ook ik kwam via de terdege in aanraking met jullie verhaal. wat moeten jullie/ en vooral jullie kleine pareltje esmee veel meemaken. zo klein, en dan al zoveel ziekenhuisbezoeken op naam staan.. jullie zitten in een achtbaan van de medische wereld, en je tolt maar door, en je hebt geen tijd om even tot rust te komen. ik wens jullie alle kracht van Boven toe, in al hetgeen wat jullie mee moeten maken. ook jullie andere lieve kindjes, krijgen hier ook ontzettend veel van mee! Ik bid dat de medicijnen die toegediend worden, tot herstel mogen lijden! In gedachten bij jullie ook al ken ik jullie niet persoonlijk! lieve groetjes marian
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Maandag 01/10/2012

Het is alweer oktober.

Vanavond kwam Roel langs en heeft wat aanpassingen gedaan op onze website;-). Super!
Ook moest ik stukje schrijven ( van Roel;-), omdat er een nieuw sub artikel is toegevoegd, namelijk oktober. De tijd vliegt.

Esmee doet het redelijk thuis. Ze wil weer eten en drinken, alleen kan haar maag het niet aan. Met als gevolg, regelmatig braken. Ook is Esmee erg moe na een hele dag rond keuvelen. Vanmorgen was ze pas om 11:00 uur wakker, heerlijk. Ze was ook weer echt gezellig. Of te wel lekker zichzelf.

Afgelopen zaterdag, mochten we bij kaasspecialist Weijpoort staan met onze sieraden. De eigenaar van deze winkel is enorm enthousiast voor ons bezig. We mochten in een paar dagen tijd bijna 1000,00 Euro ontvangen door de inzet van deze winkelier. Zelf had hij zijn gehele advertentie in de schakel van Barendrecht gewijd aan het doel van de verkoop van de sieraden, aan Esmee dus. Zelfs de kleur roze van de website was hiervoor gebruikt. Geweldig dat iemand die je niet kent zich zo inzet voor ons en Esmee. Ook de familie die zich ingezet hebben voor het verkopen van de sieraden willen we enorm bedanken. Top!

Zaterdag was ook de Villa Joepdag. Een indrukwekkende en vermoeiende dag. We hebben veel indrukken opgedaan, maar voor het einde van de dag zijn we naar huis gegaan. Opeens was mijn energie op. Hopelijk kunnen we volgend jaar gaan met een gozonde Esmee.

 

 

Reacties (4)

Reactie van stevelien van de craats op 23 oktober 2012:
heel veel sterkte
 
Reactie van piek op 3 oktober 2012:
ja Zeker is geweldig hoeveel jullie toen opgehaald hebben. Hopelijk gaan we dat aanstaande zaterdag ook doen. ;)
 
Reactie van marielle op 2 oktober 2012:
Die zitten bij de inzet voor de verkoop ;-)
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren