Even een mooie foto :)

Even een mooie foto die ik wil delen.

 

Reacties (10)

Reactie van Jessica vH op 3 december 2012:
Ook even een reactie hoor, ik betrap mezelf erop dat ik steeds wel al het nieuws over Esmee wil volgen en elke dag wel even kijk, maar het te weinig laat merken dat ik aan jullie denk. Bij deze dan even. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jullie samen, voor Esmee, en voor Youri, Inge en Lotte. Veel liefs, Jessica
 
Reactie van hENDRIEN op 3 december 2012:
LIEVE ESMEE,

JEZUS IS DE GOEDE HERDER,
HIJ IS OVERAL
JEZUS IS DE GOEDE HERDER
BRENGT ZIJN SCHAAPJES NAAR DE STAL

WE HOPEN DAT JE BETER MAG WORDEN,MAAR OOK DAT JE MAG VOELEN DAT DE HEERE VAN JE HOUDT,OOK NU JE ZOVEEL PIJN EN VERDRIET HEBT.EN NOG ZO KLEIN BENT OM TE PRATEN.
LIEF MEISJE,WOORDEN SCHIETEN TE KORT.MAAR EEN DIKKE KNUFFEL VOOR JOU UIT ZEELAND!!
 
Reactie van hendrien op 3 december 2012:
Zo lief...zo teer..zo broos..
En toch zo moedig!!
Ook jullie als ouders,je raakt op.
Ook moe van het onbegrip.We voelen mee,het is weer zo herkenbaar voor ons.Maar lieve mensen,de Heere is zo goed en getrouw!
Hij draagt je er door.Vertrouw er op dat je lieveling veilig is in Gods hand.Maar het lijden is zo zwaar he?We bidden jullie om troost,moed.kracht en liefde,
Let goed op elkaar!!!Want alles gaat uit naar de zieke(te begrijpen),maar je moet het ook volhouden.Wie Mij aanroept in de nood,vindt mijn gunst oneindig groot!Van harte toegewenst,
Arjan en Hendrien
John,Judith(in liefdevolle herinnering),Eunice en Louise de Dreu
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 28/11/2012 Ora et Labora

Wat een heftige reacties op mijn vorige blog.

Graag willen we onze gevoelens delen via deze blog. Jammer dat er mensen zijn die uiten van gevoelens verwarren met het uiten van frustraties. Mocht u daar een mening over hebben wilt u dat mailen en niet de discussie voeren via het blog. Ik vind! dit heel verdrietig, en het kost ons veel energie.

Esmee ligt lekker te slapen. Er zijn vandaag enorm leuke foto's gemaakt die we morgen hopen te krijgen. Ik ben heel benieuwd.

Wat is het hebben van een kind met kanker een heftig traject. Dit is bijna ondraaglijk, maar doordat we ons gedragen mogen voelen op het gebed, toch te dragen. Wij voelen ons gedragen door God ook wanneer wij geen gebed meer hebben en alleen nog wanhoop voelen mogen we ons gedragen weten. Laten we vooral geen waarde oordelen uiten over elkaar, wat weet een ander van mijn verdriet en wat weet ik van het verdriet van een ander? Ook kreeg ik het verwijt te horen dat ik niet moet staan op verkopingen en geld in moet zamelen, maar alleen nog maar moet bidden om de genezing van mijn kind. Persoonlijk vind ik dit minder belangrijk. Het allerbelangrijkste in mijn ogen is, dat Esmee een parel in Gods hand mag zijn en mocht zij dit niet overleven eeuwig bij Hem mag wonen. God weet wat onze weg is en draagt ons door de moeilijke momenten.
Mensen vragen of we het nog vol houden en of het ons allemaal niet te veel wordt, maar ja wat dan? We moeten. Dit traject moeten we door, we kunnen geen nee zeggen en er mee stoppen. Het meest nare en vermoeiende is nog het feit dat ik continue verantwoording af moet leggen, aan mensen die zich niet kunnen inleven in wat wij moeten doormaken, maar wel een mening hebben over hoe wij het doen. Mensen maak deze weg voor ons niet nog moeilijker.

Alle mensen die wel begrip tonen, hartelijk bedankt. Alle hulp die wordt geboden in en rondom ons huis, geweldig. De opvang van Youri loopt via ouders van een vriendje van school die altijd aangeven dat Youri hartelijk welkom is, zelfs al ik dit vergeet door te geven. Ze doen nooit moeilijk en zetten zich in waar nodig. enorm bedankt! Ook opa en oma de Ron die weer op onze meiden passen zijn hun gewicht in goud waard.
Chris is "gewoon" aan het werk en ik ben bij Esmee in het z-huis. Na een aantal dagen wordt dat ook heel vermoeiend, zeker wanneer de zaal vol ligt zo als nu. Wel heel gezellig, het is nu een leuk clubje, maar voor je nachtrust niet echt handig;)

 

Reacties (6)

Reactie van anoniem op 29 november 2012:
Herkenbaar. De beste vrienden hou je over. Probeer niet verbitterd te raken:( zulke mensen hebben gebed nodig blinden moeten weer gaan zien.hou vol je doet t voor esmee en niet voor zwakke zielige mensen. Sterkte.
 
Reactie van Lydia op 29 november 2012:
Ik sluit mij bij bovenstaande stukjes aan. Ik denk echt dagelijks aan jullie, terwijl ik jullie helemaal niet persoonlijk kent. Jullie gaan een weg waarvan een buitenstaander geen besef van heeft. Ik kan al je reacties en stukjes begrijpen, we zijn allemaal mensen. Ik vind deze zin sterkte geven : DE HEERE GEEFT NOOIT MEER TE DRAGEN, DAN EEN MENS DRAGEN KAN. Bijzonder hé!? Dat kan troostend voor je zijn. Een mens vraagt en zoekt uitzichzelf nooit de eer van de HEERE. Hartelijke groeten en liefde toe gewenst. Hou vol, maar ook wanneer het niet meer te dragen is, het over te kunnen en mogen geven in ZIJN handen. Je verwoordde het zelf mooi in je laatste blog. Lydia
 
Reactie van Esther op 29 november 2012:
ik begrijp wat je bedoelt,blijf jezelf maar ook tegenvallers mag je delen.
We denken aan jullie en bidden voor jullie.
Door nood leer jr mensen kennen.
Stroopwafels lusten we wel hoor en verkopen kunnen we ze ook wel!
Sterkte in alles!
Als ik wat voor je kan betekenen hoor ik het wel.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 28/11/2012

Gisteren te horen gekregen dat school niet mee wil werken aan de stroopwafel-actie, waarom komen de afwijzingen van "eigen" mensen dubbel zo hard aan.

Het is alweer woensdag. Esmee ligt nog te slapen ( 9:00 uur) heerlijk. Gisteren kreeg Chris een envelop met geld in zijn handen gestopt. Hij had zich afgemeld voor een cusus en een leidingevende heeft aangegeven waarom, waarop ze "met de pet" zijn rond gegaan. Hartverwarmend en onverwacht. Zo fijn dat Chris op zijn werk zoveel steun krijgt. Is ook voor Chris een stimulans om zijn werk vol te houden en zich er voor in te blijven zetten. Als ik af en toe hoor wat er voor ons geregeld probeert te worden ben ik er stil van. Binnen "eigen" kring verwacht je dit soort dingen en wordt je zo vaak teleurgesteld ( hier bedoel ik nier perse school mee, er zijn meerdere dingen gebeurd binnen "eigen" kring), terwijl de "harde"marine wereld zo enorm zijn best doet voor je. Wat dat betreft leer je tijdens ziekten de mensen kennen. Je moet je verwachtingen bijstellen.

We hebben zoveel om dankbaar voor te zijn. De kuur mag rustig verlopen. Gisteren een gesprek gehad met de arts, als alles volgens planning blijft verlopen, komt het vertrek naar Amerika rond/in april. De uitslag van de scan was nog niet helemaal goed. Er zijn nog plekken te zien op Esmee haar hoofd, maar die kunnen nog weggaan met de chemokuren die nog moeten komen. Na de zesde chemokuur krijgt ze nog een MIBG-scan, in de hoop dat er dan "niets" meer te zien is. Anders moet Esmee misschien nog meer kuren krijgen waardoor alles wordt uigesteld met 2 maanden. 

We wachten af.

 

Reacties (10)

Reactie van Annemarie van der Ploeg op 4 december 2012:
Wij hebben de lekkere stroopwafels via kantoor gekocht. Wij blijven jullie steunen samen met onze vrienden die weer iets anders kunnen doen.
 
Reactie van Jeanet(terdegelezer) op 28 november 2012:
Jammer dat mensen uit eigen kring zo hard kunnen weigeren om mee te doen.Vest op mensen geen vertrouwen,leg alles bij de Heere biddend neer.Heel veel sterkte weer met alles.Ik denk heel veel aan jullie al ken ik jullie niet.
 
Reactie van Geertje op 28 november 2012:
Ja je word iedere keer weer teleurgesteld in mensen. En dat komt heel hard aan. Weet er helaas ook erg veel van.
Gelukkig dat er dan uit andere hoeken steun en positiviteit komt.

Heel veel sterkte voor jullie.

Dikke knuffel voor jullie allemaal
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Dinsdag 27/11/2012

En we zijn weer gearriveerd in het Sophia.

Gisteren weer begonnen met chemo nummer 4. Ook een gesprek gehad met de arts. Vandaag gaan we kijken naar de uitslag van de MIBG-scan en de planning doorspreken op welke termijnen dingen ongeveer gepland staan wat betreft Amerika.De verzekeringen staan alweer wat welwillende tegenover de vergoeding van de behandeling, we hopen dat de onze dat zeker is.

Esmee is nog steeds gezellig en voelt zich goed. Lekker ondeugend en ondernemend.

 

Reacties (2)

Reactie van Lydia op 27 november 2012:
Fijn om te horen!

En kracht voor alle dingen die nog komen.

Gr.Lydia
 
Reactie van linda k op 27 november 2012:
Fijn dat jullie even konden bijtanken het afgelopen weekend.
Hopelijk blijft Esmee zich goed voelen dan is he voor jullie ook wat dragelijker.
Wel apart zeker dat je terwijl je nog met chemo bezig bent het al over de volgende stappen moet hebben(amerika).
veel sterkte,

Hartelijke groet,
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Vrijdag 23/11/2012

Het is bijna zaterdag.

Wat een drukke maar geweldige dag vandaag. Vannacht heeft Esmee redelijk goed geslapen, en Chris ook. Vanmorgen werd Esmee op tijd aangesloten op het affereerapparaat ( of zoiets;) Voor het oogsten van het beenmerg. Aan het einde van de dag zullen we horen of het genoeg is, of dat ze nog een dag aan "de machine"moet liggen.

Daarnaast is vandaag mijn zwager 30 jaar geworden en morgen wordt annemieke mijn zus 30 jaar. Dit werd vanmiddag en vanavond groots gevierd.

Vanmorgen even bij man en kind langs geweest en daarna thuis even gaan slapen. Ik was op. ik heb heerlijk geslapen. Snel de kids opgehaald van school, medicijnen ophalen bij de apotheek en zeepjes voor de verkoop. Daarna door naar de feestzaal. Kids daar achter gelaten en zelf thuis spullen opgehaald.

Druk druk druk ;). Chris belde om aan te geven dat er genoeg beenmergcellen zijn geoogst. Super! 

Dit houd in dat de lieslijn verwijderd wordt en Esmee daarna naar huis kan. Wel moet ze eerst nog een bloedplaatjes transfusie krijgen, omdat de waarden hiervan laag zijn. Uiteindelijk belde Chris om 20:30 uur dat ik ze kon ophalen, jippie.

Nu zijn we dus lekker thuis. Morgen komt Lotte ook en dan hebben we weer even alles onder 1 dak.
Wat een zegeningen!

 

Reacties (2)

Reactie van Esther van Lagen, Apeldoorn op 26 november 2012:
Veel rust toegewenst met z'n allen!
Hartelijke groeten van ons allemaal:
Leo, Esther,
Emilie, Laurens, William, Edward, Sander en Boudewijn
 
Reactie van marleen de ron op 24 november 2012:
ik leef erg met jullie mee en denk heel veel aan jullie. Goed dat jullie "even" thuis zijn met zn allen. geniet daarvan geef esmee een dikke knuffel van me en de andere kids ook en als ik toch aan het uitdelen ben nemen jullie er ook maar een
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag 22/11/2012

Esmee knapt lekker op.

Vanmorgen was mevrouwtje al om half 6 uitgeslapen. ( ik niet;). Ze wilde wel bij mij in bed en op een gegeven moment sloeg ze haar armen om mij heen om te kroelen. Heerlijk! Gisteravond was ik wel verdrietig om te gaan slapen. Er was een kindje op zaal die gordelroos bleek te hebben. Dit is voor kinderen met kanker best wel ernstig. De ouders waren heel verdrietig en bezorgd en dit hakte er bij mij ook flink in.Je schild wordt ook steeds minder door de vermoeidheid.

De bloedwaarden zijn goed vandaag, dus Esmee gaat straks naar de operatie-kamer om onder narcose een lijn (infuus) in haar lies te krijgen. 

Morgen gaan ze dan met een soort dialyse apparaat de stamcellen "oogsten". Hopelijk is dit klaar in 1 dag, misschien dat we het weekend dan even naar huis mogen.

 

Reacties (2)

Reactie van Rob Berendse op 23 november 2012:
We bidden voor bescherming voor Esmee,
volkomen genezing en herstel.

Judas 1:1 Aan allen die geroepen zijn en aan wie de liefde van God, de Vader, en de bescherming van Jezus Christus ten deel vallen.

 
Reactie van Maaike de Visser op 22 november 2012:
Wat zul jegenieten van die kleine momenten, ook al gaat het dan ten koste van je nachtrust :-( vandaag moest ik met Jonah naar het lab, bloed prikken. Het was een marteling maar ik moest heel de tijd aan je denken Marielle. Jullie hebben dit al maanden non stop. Niet gek dat je moe, verdrietig en af en toe gefrustreerd, bang en moedeloos bent. Maar pauze bestaat niet in dit soort processen... We bidden voor jullie rust, voor ondersteuning, dat er veel momenten zullen zijn waarop Esmee open staat voor het delen van je liefde voor haar en natuurlijk voor Herstel!!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

lady's night

Dinsdag stonden we op de lady's night bij groenrijk tuincentrum. Met een mooi spandoek.
Opbrengst een kleine 300,00 Euro.

 

Reacties (1)

Reactie van adrie op 22 november 2012:
Echt super!!! Alle beetjes helpen.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 21/11/2012

Inge heeft haar zwemdiploma! :)

Met Esmee gat het gelukkig weer vooruit. De goede bloedwaarden stijgen goed en we moeten afwachten wanneer Esmee een soort infuus in haar lies krijgt. Deze heeft ze nodig om de stam/beenmergcellen uit haar bloed te halen. dat wordt ws morgen. Best spannend want ze moet daarvoor even onder narcose

Eten gaat nu ook redelijk. lekker chippies. Ze blijven tot nu toe binnen :).
 

 

Reacties (5)

Reactie van Marina op 22 november 2012:
Spannend... Dacht al dat ze voor die kleintjes een andere methode gebruikten. Veel sterkte! Het is heel wat, wat jullie gezinnetje moet doorstaan en Inge ik ken je niet, maar gefeliciteerd met je zwemdiploma.
 
Reactie van Linda K. op 21 november 2012:
Hoi,

Inge kwam het in geuren en kleuren vertellen vanmorgen,dat ze haar zwemdiploma heeft gehaald(:
veel sterkte met de behandeling he,

Hartelijke groetjes,

Linda (en de rest van de familie).
 
Reactie van Marieke op 21 november 2012:
Lekker dat Inge haar diploma heeft..
Heel spannend weer morgen! Sterkte!!
Verwen ze maar gerust, laat ze maar lekker van haar chips genieten!!
Ik denk aan jullie!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Zondag 18/11//2010

Esmee begint weer op te knappen.

Van de week is tijdens het huwelijk van een nichtje van onze hulpkoster de collecte gehouden voor Esmee. Dit heeft het geweldige bedrag van 250,00 euro opgebracht. Hiervoor Enorm bedankt. 

De buurman van mijn ouders heeft een inzamelingsactie gehouden onder zijn collega's. Dit heeft 70,00 Euro opgebracht. Het bedrijf, Breur te Rotterdam, heeft dit bedrag verdubbeld, Geweldig!

Ook hebben we weer onze produkten mogen verkopen bij kaashandel de Weijpoort. Ook dit heeft rond de 100,00 Euro opgebracht.

Allen onze hartelijke dank!
We zijn er nog lang niet, maar elke stap is er een!

Met Esmee lijkt het betere te gaan. Ze slaapt weer wat langer achter elkaar en praat duidelijker. Ook zakt de koorts rond de 37.5 met behulp van de paracetamol. Daarnaast lijken de bloedwaarden ook te verbeteren. De CRP daalt en de afweercellen stijgen. Hopen en bidden dat dit zich mag voortzetten.

 

Reacties (3)

Reactie van meta bos - v Erkel op 20 november 2012:
lieve Ronnetjes, ik weet niet wat ik moet schrijven bij zoveel moeite en verdriet,maar de reactie van Willemieke 17nov is mij uit het hart gegrepen voor jullie,van Harte Sterkte, Gods nabijheid !!
 
Reactie van Lydia op 19 november 2012:
Gelukkig dit klinkt weer wat beter!
Fijn dat iedereen zo helpt met het inzamelen van geld. Bijzonder!
Sterkte weer verder!
 
Reactie van heemskerk op 19 november 2012:
lieve allemaal!,

Kan je esmee al weer knuffelen?? Dat lijkt met echt vreselijk! als je kindje niet meer wil dat je het troost! dan lijdt ze toch vreselijk als ze zich zo afsluit voor d'r omgeving! Een kind, zeker als het ziek is heeft zoveel liefde nodig! Ze kunnen niet zonder hun papa en mama. Wat zijn we toch een stel nietige mensjes zo! Maar we mogen weten dat de Vader in de Hemel groot is! Die kan altijd dicht bij Esmeetje zijn ook als wij (jullie) dat niet meer mogen! Bidden dat esmee d'r hartje open staat voor deze wonderlijke relatie met de Almachtige Vader in de Hemel. Dan zal ze getroost zijn zoals wij nooit kunnen!

Liefs en veel sterkte Lutina,
Jaco en de rest!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Zaterdag 10/11/2012

Esmee ligt weer in het ziekenhuis.

Esmee kreeg vrijdagavond toch weer koorts en we zijn weer naar het Maasstad vertrokken. Daar bleek dat Esmee haar bloedwaarden zo laag zijn dat ze weer geen weerstand meer heeft. Afwachten hoelang het nu weer gaat duren.

 

 

Reacties (3)

Reactie van Moeder op 12 november 2012:
Sinds jullie verhaal in Terdege stond volg ik jullie dagelijks. Wat een aangijpend verhaal. In het ziekenhuis..uit het ziekenhuis... weer naar het ziekenhuis enz. Menselijkerwijs gesproken bijna niet om vol te houden. We wensen jullie Gods ondersteunende nabijheid toe. Wie Hem aanroept in den nood vindt Zijn gunst oneindig groot. Heel veel sterkte en een hartelijke groet.
 
Reactie van Marieke op 12 november 2012:
Het zit jullie inderdaad niet mee!
Heel veel sterkte toegewenst..!
 
Reactie van Lydia op 12 november 2012:
Sterkte weer! Het valt niet mee hé!?
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Schoon beenmerg!

Na lang wachten eindelijk het verlossende woord.

Het beenmerg is schoon en de behandeling in Amerika wordt aangevraagd. Spannend!!!!!!!!!!!!

 

Reacties (9)

Reactie van Lydia op 10 november 2012:
Wat fijn zo'n bericht!
Al zal het ook allemaal niet eenvoudig zijn, zo'n verre reis en de behandeling daar.

Maar er is weer hoop!

Fijn hoor!
Hou vol en weet dat er veel mensen voor jullie bidden en aan jullie denken. Aan Esmee maar ook aan jullie als ouders en de andere kinderen.

Het enige nodige toegewenst!
Dan kan je door de tijd maar ook uit de tijd.

 
Reactie van Lia van der Velde op 10 november 2012:
lieve Esmee,
Heel veel liefs en sterkte van tante Lia, dikke kus en ik hoop dat je weer heel snel op mag knappen om naar huis te gaan. M,C en de kinderen houdt goede moed en blijf bidden. Dikke kus voor allemaal ome Cees, tante Lia en alle mensen uit Negyfalu
 
Reactie van wilma vdr velde op 9 november 2012:
gefeliciteerd, wat een mooi vooruitzicht. alleen jammer dat ze vandaag weer koorts heeft en naar het ziekenhuis moet. hoop dat jullie snel weer thuis zijn.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

woensdag 7/11/2012

En weer in het Maasstadziekenhuis.

Esmee is na haar ontslag uit het ziekenhuis, maar steeds blijven braken. Met als gevolg, dat haar luiers  steeds droger werden. Daarom vanmorgen maar weer contact opgenomen met het Sophia, en deze hebben ons weer doorgestuurd naar het Maasstad. Ze was inderdaad een beetje uitgedrrogd. Esmee krijgt nu weer infuus en extra medicatie tegen de misselijkheid door het infuus. Hopelijk knapt ze snel op en kunnen we morgen? weer naar huis.

 

Reacties (5)

Reactie van Johan en Carin vd Ham op 8 november 2012:
Wat een geweldig goed nieuws!

liefs
Johan en Carin
 
Reactie van annemieke B. op 8 november 2012:
hij is echt leuk die ballon,heeft ze der nog mee geslapen? ik dacht al dat ze er een beetje bleek uit zag gisteravond ze had witte oortjes. hopelijk knapt ze weer een beetje op van die tranfusie.
 
Reactie van Esther van Lagen op 8 november 2012:
Heel veel sterkte toegewenst, hopelijk mag ze weer opknappen na het infuus. Het is wel erg zwaar voor zo'n kleine meid om 3 chemo's zo snel achter elkaar te krijgen. Het lijkt wel of ze geen tijd krijgt om bij te komen/ te herstellen van de heftige medicijnen die ze krijgt toegediend.Een hartelijke groet uit Apeldoorn van ons allemaal! en een speciale groet voor Youri van Edward
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

bedankt

Eticoll, super bedankt voor de mooie flyers. Ze zien er geweldig uit!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel
 
Klik hier om te reageren
 

Maandag 5/11/2012

En we zijn weer thuis ;)

Wat een lange ketting al :(

 

Reacties (2)

Reactie van annemiek B. op 8 november 2012:
ik zag de ketting hangen in het ziekenhuis, hij is zeker lang al :(
 
Reactie van wilma van der velde op 5 november 2012:
fijn dat jullie dit keer zo snel thuis zijn. hopen maar dat de volgende behandelingen ook zo goed verlopen.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Verkoping Rotterdam-Zuidwijk

Gisteren mogen staan op de verkopingsdag van de vrouwen-vereniging van Rotterdam-Zuidwijk.

We hebben gisteren al onze actie-producten mogen promoten en dit heeft een kleine 300,00 Euro opgebracht. We willen de vrouwenvereniging en allen die onze producten hebben willen kopen ook hartelijk bedanken.

Ook willen we Jozina, Michelle, Maaike, Annemieke, Wil, Hennie en Wulfert (en pa Wielhouwer voor het regelen van de stroopwafels) bedanken voor hun inzet om de verkoop mogelijk te maken.

Wil had geregeld dat we bij de AH op Keizerswaard ook mochten staan met onze actie-producten en er mocht gecollecteerd worden binnen de winkel.

Dit heeft zo'n 130,00 Euro opgebracht. Ook de AH van Keizerswaard, hartelijk bedankt!

 

Reacties (3)

Reactie van margreet op 19 november 2012:
hallo
strette nog
 
Reactie van Maaike op 4 november 2012:
Fijn zeg!
 
Reactie van adrie op 4 november 2012:
zo dan dat is niet verkeerd alles bijelkaar!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Zondag 4/11//2010

Kuur nummer 3 is bijna klaar.

Esmee ondergaat nu de derde kuur, deze is hetzelfde als de eerste kuur. Het mag redelijk verlopen. Esmee is wel misselijk, maar heeft tot op heden nog niet gebraakt. Of dat door de eventuele nieuwe medicatie komt, hopen we maar, zodat de rest van de kuren hopelijk ook rustig verlopen.

Als alles goed verloopt mogen we morgen naar huis. Wel pas laat waarschijnlijk, want Esmee ziet weer erg bleek en heeft eventueel nog een bloedtransfusie nodig. Dus hopelijk morgenavond slapen in ons eigen bed.

 

Reacties (1)

Reactie van marleen de ron op 5 november 2012:
heel veel sterkte en hopelijk mogen jullie snel naar huis
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren