vrijdag

Esmee lijkt iets op te knappen.

Esmee haar bloedwaarden lijken iets te verbeteren. hierdoor wordt haar temperatuur ook iets lager. Wel voelt ze zich echt niet lekker, waardoor ze enorm moppert. Frustrerend voor haar en voor ons. Daarbij komt dat haar billen enorm rood zien en erg kapot en pijnlijk zijn. De longarts heeft aangegeven dat het beeld in de longen niet overtuigend bij een schimmel horen en de schimmelwaarden in het bloed zijn ook laag, dus we hopen en bidden dat het mee mag vallen. Ook hopen we dat haar eigen afweercellen snel opkomen, zodat ze alle beesten zelf kan overwinnen. Ze heeft een bacterie in haar eerste bloedkweek gehad, waardoor ze antibiotica krijgt, ze heeft een longonsteking en het RS virus. Dus genoeg om tegen te vechten.

 

Reacties (2)

Reactie van Jeanet op 2 februari 2013:
Gelukkig dat er iets verbetering is.Ondanks toch nog hard ziek,en zoals je schrijft genoeg om tegen te vechten.En de vraag of de operatie door kan gaan volgende week staat zeker op een laag pitje?
Voor jullie als ouders een zeer zware weg.Blijf voor jullie als gezin bidden.
 
Reactie van Linda K op 1 februari 2013:
Tjonge ,daar wordt ik stil van.
Je schrijft over de onderzoeken alsof het niks is,maar weet nu dat al die onderzoeken je kind helemaal van slag maken,en als ouders moet je je kind telkens bijstaan en kalmeren terwijl ze zich niet lekker voelt...
Weet dat we met je meeleven,

Hartelijke groet.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag

De koningin is jarig.

Esmee heeft nog flink koorts maar mbv. paracetamol, zakt het iets. Vandaag krijgt Esmee een bronchoscopie. Daarmee gaan ze kijken of ze daadwerkelijk een schimmel infectie in haar longen heeft.
Ook Esmee haar bloed wordt hierop getest. Afwachten wat de uitslag hier van is.

 

Reacties (7)

Reactie van Miranda op 1 februari 2013:
Sterkte. Ik bid mee voor een goede uitslag en dat de koorts snel mag zakken. Knuffel voor jullie.
 
Reactie van een moeder die al vaker heeft gerageerd op 1 februari 2013:
lieve mensen,wat een tegenslag.we hopen en bidden dat de uitslagen goed mogen zijn.moed houden hoor.jullie horen helemaal bij ons gezin,we vertellen regelmatig aan de kinderen hoe het met esmee gaat.in hun avondgebedje denken ze aan haar.we kennen elkaar niet,maar....draagt elkanders lasten!
veel liefs en t hart omhoog naar de Heere!!
 
Reactie van Annemarie op 1 februari 2013:
Ik wens jullie heel veel sterkte.Ik hoop zo voor jullie dat de uitslag goed is. Ik houd jullie FB en blog goed in de gaten.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Esmee heeft een longontsteking en ws schimmelinfectie in de longen:(

 

Reacties (11)

Reactie van Bea op 1 februari 2013:
Weet dat we voor jullie bidden,en heel veel aan jullie denken! Sterkte en Kracht toegewenst. We volgen de blog op de voet, in de hoop op nieuws...het is zo spannend voor jullie. Liefs.
 
Reactie van Jaco & Gerjanne op 30 januari 2013:
De Heere Jezus zegt in Zijn Woord: Komt herwaarts tot Mij, allen die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven. (Matt. 11:28-30)
 
Reactie van Nichtje emma op 30 januari 2013:
Allemaal heel veel sterkte en GOD is bij jullie en geeft sterkte. ik bid voor jullie.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

woensdag

3:35 uur 's nachts.

Esmee heeft 40.2 graden koorts en ligt regelmatig te kreunen. Ook wil ze om het uur een schone luier ivm. dunne poep. De dokter is ook langs geweest en heeft een röntgen foto afgesproken. Best gezellig allemaal 's nachts, maar ik wil SLAPEN!

Daarbij komt dat er nu bedacht is dat we morgen om 8:00 in het Sophia moeten zijn, voor de MIBG-scan. Dus om half 7 staat de wekker. Ben trouwens wel benieuwd naar de uitslag van de foto.

 

Reacties (1)

Reactie van Jeanet op 30 januari 2013:
Mariëlle heel veel sterkte in deze zware weg die jullie gaan.Woorden schieten mij te kort.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Dinsdag

Ongezellig weer.

Esmee is flink ziek. De koorts en de ontsteking waarden stijgen. Chris is gelukkig a/d beterende hand, maar ik bivakeer al deze dagen in het ziekenhuis. Vandaag met de ambulance heen en weer geweest naar het Sophia. Esmee kreeg vandaag de inspuiting van de MIBG en morgen is de scan. Dan mogen we weer met de ambulance. Vannacht was de sonde van Esmee weer gesneuveld en heeft ze een nieuwe sonde gekregen. Dit ging wat moeizaam, hij zat zelfs even verkeerd, waardoor ze even blauw aanliep, maar uiteindelijk is het is het toch lukt. Ik ben zo verschrikkelijk moe, weinig slapen en veel spanning, zeker nu Chris ook zo flink ziek is. daarbij ben ik ook nog verkouden. 

Vandaag ook gehoord dat een meisje van de afdeling is overleden. De kanker was bijna weg, maar door de chemo behandelingen had ze zo weinig weerstand, dat ze een schimmelinfectie in haar longen gekregen heeft en uiteindelijk een virale longontsteking. Hier is ze uiteindelijk aan overleden. Dit heeft er flink ingehakt. Fleur was enig kind en in maart zou ze 2 jaar zijn geworden. Als ik denk aan haar ouders en hoe sterk ze zijn/waren.

 

Reacties (6)

Reactie van Jeanet op 29 januari 2013:
Wat een zware weg toch die jullie gaan,zeker nu ook Chris ook ziek is.Mariëlle ik zal jullie en de kleine meid ook nu weer opdragen in mijn gebed.
 
Reactie van Erika op 29 januari 2013:
we willen jullie heel veel sterkte toewensen,maar bovenal Gods nabijheid in deze zware weg die jullie moeten gaan.We kunnen alleen maar bidden om kracht voor jullie en herstel voor jullie dappere meisje.
 
Reactie van Esther op 29 januari 2013:
hier zijn geen woorden voor ,hopen en bidden voor jullie kleine meisje.
Houd moed!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

zaterdag

En de Duikenburgse dagen zijn weer voorbij.

Allereerst willen we de organisatie van deze dagen bedanken voor de gelegenheid die wij hebben gekregen voor het staan op deze dasgen. De opbrengst was boven verwachting. Verder willen we iedereen bedanken die zich hier voor in gezet hebben. Ge en Thea Wielhouwer, Truus, Annemieke en Adrie. Geweldig bedankt voor jullie hulp.

Vanavond helaas weer in het Maasstad ziekenhuis beland. Chris is thuis met een flinke griep en koorts. Alle kids zijn ook thuis, maar die heb ik nog voor mijn vertrek op bed gelegd, hopelijk slapen ze door. Esmee heeft ook weer 39.0 graden koorts dus het was helaas weer nodig om te bellen. Het is jammer genoeg wel heel druk, dus het is afwachten wanneer er tijd voor ons is, maar Esmee ligt al te slapen en ook de sondevoeding heb ik al aangehangen, want die spullen had ik toch mee.

Hopelijk slaap ik ook vannacht.

 

Reacties (5)

Reactie van Mariëlle op 28 januari 2013:
Zelf flink verkouden ( geweest ) maar gelukkig geen koorts.
 
Reactie van Linda K. op 28 januari 2013:
Tja als het virus in je huis is,dan ben je allemaal de klos...
Zo te horen heb je het zelf nog niet.
Balen joh dat je zo snel na de kuur weer terug moet naar het ziekenhuis.
veel sterkte ,

Groetjes,

Linda k.
 
Reactie van Mariëlle op 27 januari 2013:
geef niet, snapte het wel ;)
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

even nostalgie

Deze foto is een maand voordat we wisten dat Esmee ziek was, gemaakt op het huwelijk van mijn broer. Toen was het leven alleen maar gewoon druk mat 4 kinderen en wisten we nog niet wat ons te wachten stond.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel
 
Klik hier om te reageren
 

Donderdag

Heerlijk die zon :-)

Vandaag toch nog even mee geweest naar de Duikenburgse dagen. Ik werd zelfs herkend door de foto's die staan op onze website, grappig. Mijn ouders stonden vandaag met de verkoop ( tot 21:00 ) en het is best koud, maar wel heel gezellig. Veel mensen weten wie we zijn en doen hun best om wat te kopen, dat geeft wel een fijn gevoel. het gaat nog iet eens om het geld, want dat komt er echt, hoe dan ook, maar dat mensen geïntereseerd zijn in je produkten en moeite doen om die te kopen is heel fijn. Ook de mensen die zich ingezet hebben, voor het verkrijgen van de produkten, verdienen onze hartelijke dank. Niet te vergeten de mensen die de Duikenburgse dagen organiseren, die ons de gelegeheid hebben gegeven hier te mogen staan. Ik zou zeggen, ben je nog niet geweest, ga even kijken, want, het is zeker met dit weer, enorm gezellig en een grote kans op voordelig slagen.

Nu weer in het ziekenhuis met Esmee. Ze is een beetje kortaf en kribbig, maar dit kan ook van de medicatie komen. Verder gaat het redelijk, maar ze ligt wel veel op bed. Morgen mogen we mee tijdens een college, voor de geneeskunde opleiding. Hierin mogen de studenten gaan kijken of ze kunnen ontdekken welke kankersoort Esmee heeft. Ik ben echt benieuwd, want mij lijkt het enorm interessant.

 

Reacties (7)

Reactie van Anita de K. op 24 januari 2013:
Jammer joh, je was net weg toen ik bij jullie stand kwam! Hoop dat jullie hééél veel verkopen!! Verder wens ik je toe wat ik in m'n voorgaande reacties schreef. Groetjes!
 
Reactie van Rianne op 24 januari 2013:
Lieve familie De Ron,

Ik ken jullie niet, maar kwam via een artikeltje over een stroopwafelactie op de website van jullie pareltje Esmee. Ik werd meteen getroffen door jullie verhaal. De foto's en de kanjerketting zijn herkenbaar. Het dochtertje van mijn zus heeft op 2-jarig leeftijd leukemie gekregen. Nu, na 2,5 jaar van behandelingen, is ze 'schoon'. Ze heeft inmiddels een meterslange kanjerketting .... Ik wil jullie alle kracht toewensen die nodig is en hoop dat Amerika straks brengt wat jullie er van verwachten. Wij hebben er weer een pareltje bij om vanavond voor te bidden!

Groet,
Rianne
 
Reactie van elsanne op 24 januari 2013:
sorry dat mijn reactie er 3 keer op staat. de computer gaf een foutmelding na het zetten van de reactie
x
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

zondag

Een mooie witte wereld.

Vandaag een gesprek met onze eigen arts gehad (hij had dienst) over het verloop van de behandelingen. Volgende week mag Esmee voor een MIBG-scan. Dan wordt duidelijk of er geen uitzaaiingen meer zijn.

Op D.V. 6 februari volgt een opname en op D.V. 7 februari de operatie. De operatie zal tussen de 1,5 en 4 uur duren en is een vrij pittige ingreep. Tijdens de operatie zal de tumor en waarschijnlijk ook haar rechter bijnier worden verwijderd. De opname duurt ongeveer een week.

Na 10 dagen mag er gestart worden met de "hoge dosis" chemo. Deze kuur zorgt ervoor dat haar afweersysteem volledig afgebroken wordt. Het opbouwen gebeurt door haar eerder geoogste beenmergcellen terug te plaatsen die dit dan moeten gaan doen. Dit neemt ongeveer 3 weken in beslag, waarin ze opgenomen zal zijn.

Als Esmee hiervan opgeknapt is wordt Esmee ongeveer 4 weken lang, elke werkdag bestraald rond het gedeelte waar de primaire tumor heeft gezeten. Dit moet onder narcose, want dit is een zeer secuur werkje en Esmee moet echt stil liggen.

Wanneer dit achter de rug is en Esmee is in staat om te reizen, gaan we ons klaar maken voor vertrek naar Amerika.

Vandaag ook de laatste vragen besproken, die stonden op de vragenlijst voor Amerika. Deze mogen we nu opsturen en binnenkort zal er mailcontact volgen met Amerika, voor meer gegevens. Ook heeft de arts alle medische gegevens al doorgestuurd naar Philidelphia. Deze week gaat er ook een brief naar de zorgverzekeraar met de aanvraag tot vergoeding van deze behandeling. De arts zal deze opstellen en laten versturen. Al met al een verhelderend gesprek en nog een hoop voor de boeg.

Alles bij elkaar opgeteld, zal het vertrek zo rond D.V. eind april liggen. 

Esmee doorstaat de kuur gelukkig redelijk en is gezellig. Ze heeft wel gisteren extra medicijnen gekregen tegen de misslijkheid, omdat ze a/ spugen was, maar dit helpt nu voldoende. Fijn. Voor ons wordt het wel vermoeiender. Lotte is ook flink verkouden met koorts en daarom gisteren ook nog maar even een bezoek a/d huisartenpost gebracht. Ze heeft antibiotica gekregen en we hopen dat dit snel mag gaan werken. Lotte verblijft bij opa en oma, die haar super opvangen en verzorgen, maar het wringt wel dat ik niet kan zorgen voor dit zieke kind. Maar ik/wij zijn ook zo verschrikkelijk moe en we weten dat ze goed verzorgd wordt bij oma, dat het zo maar even moet. Maar ik wordt er wel verdrietig van. Op eigen initiatief heb ik ook mijn medicijnen verhoogd, omdat ik merk dat ik het emotioneel steeds minder hebben kan. Daar baal ik stevig van, omdat ik nog zoveel wil doen, maar het gaat gewoon niet. Tijdens zo'n chemo-week is het Esmee ondersteunen en proberen zelf zoveel mogelijk op de been te blijven. Op zich al een pittige onderneming. Gelukkig is het redelijk te doen als Esmee zo goed is.

 

 

 

Reacties (14)

Reactie van Lydia op 23 januari 2013:
Ik sluit mij bij alle onderstaande reacties aan.

Heel veel sterkte!

Hou vol!
 
Reactie van Anita op 22 januari 2013:
Het is zoals Marina schrijft, 't huilt vanbinnen ald ik dit lees en dat dappere meisje op de foto zie. Wat een ontzag'lijk zware weg voor Esmee en jullie als ouders, broer en zusjes. Kan goed begrijpen dat je je medicijnen verhoogd hebt, je 'pantser'wordt ook dunner. En natuurlijk doet het zeer dat je niet voor de zieke Lotte kan zorgen. Een moederhart gaat uit naar al haar kinderen. En dat van vader trouwens ook hoor!! Geve God jullie krachten!
 
Reactie van Marina op 22 januari 2013:
Mn hart breekt, als ik jullie meisje daar zie zitten. Al zoveel meegemaakt en er staat nog zo veel te wachten. Die transplantatie is zo zwaar..., maar het moet, er is geen andere keus.
Gods onmisbare ondersteuning voor jullie, in het bijzonder voor jullie kleine meisje. Ik hoop, dat jullie wat rust mogen krijgen in jullie hoofden, want ik weet dat het daar zo vol is, zo ontzettend vol...
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

actiecomité

Vanaf vandaag is het actiecomité een feit.

Alle gegevens zijn doorgegeven, dus bestellingen verlopen via de commissie.

Vanaf morgen zal Esmee, wanneer haar bloedwaarden goed zijn, starten met de 6de en hopelijk laatste chemokuur. We wachten af.

 

Reacties (2)

Reactie van dineke op 19 januari 2013:
heel veel sterkte
 
Reactie van Lydia op 19 januari 2013:
Sterkte weer met de zesde kuur!
Op een gegeven moment zullen jullie wel denken,, hebben ze niks anders te zeggen dan : sterkte.
Het is moeilijk om andere woorden te vinden.
En sterkte met alles, is alles samengevat.
En..Het blijft een wel gemeende wens!

Inderdaad hopen, dat het de laatste kuur is.

Hartelijke groet!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag

De kuur start vrijdag.

Gisteren kregen we telefoon van de oncoloog. De oncologie afdeling van het Sophia ligt zo vol, dat we vrijdag pas kunnen starten met de volgende kuur en of dit een probleem was. Nee eigenlijk niet. Even weer al de vier de kids onder 1 dak. Heerlijk!

 

Reacties (4)

Reactie van Miranda op 17 januari 2013:
Wat fijn, een moment samen! Sterkte met de volgende kuur.
 
Reactie van Mirjam op 16 januari 2013:
Balen dat Esmee toch weer koorts kreeg, maar wel fijn dat jullie door de drukte iets langer thuis kunnen zijn! Sterkte deze komende en laatste 'gewone' kuur.

Groetjes Mirjam (mama van Meike)
 
Reactie van Anita op 16 januari 2013:
Fijn hoor, even met z'n allen thuis. Gouden momenten voor jullie als gezin, denk ik! Sterkte hoor met de volgende kuur.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

maandag

We mogen morgenochtend naar huis.

Morgen om 6:00 de laatste antibiotica kuur en daarna voor 1 nachtje naar huis. Woensdag start (hopelijk) de laatste chemokuur en is er weer een fase afgesloten. We wachten af.

 

Reacties (6)

Reactie van Jeanet op 16 januari 2013:
Vanmorgen al veel aan jullie gedacht.De kuur weer begonnen,hoop dat het allemaal een beetje rustig mag verlopen.Ik wens jullie opnieuw de nabijheid van de Heere toe,dat je de kracht krijgt om ook nu weer door te gaan.Voor Esmee een lieve groet
 
Reactie van Heleen op 16 januari 2013:
Fijn dat jullie iig een nachtje thuis konden zijn!
Veel sterkte weer met de komende kuur. Hopelijk is Esmee er niet al te beroerd van
Hartelijke groet!
 
Reactie van iemand die met jullie meeleeft en bid op 15 januari 2013:
sterkte..
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

inschrijfformulieren voor Amerika

Deze week de inschrijfformulieren gekregen voor het CHOP-ziekenhuis in philadelphia-VS. Invullen en opsturen maar. Goede oefening van onze Engelse taal.

 

Reacties (2)

Reactie van Miranda op 14 januari 2013:
Inderdaad spannend zeg, het komt dan nu steeds dichterbij. Lieve groet, de overbuurvrouw van de opa en oma van Esmee
 
Reactie van adrie op 13 januari 2013:
Oef.... Spannend!denk aan jullie! Elke dag weer opnieuw! Xxxxxjes
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Vrijdag 11/1/2013

Vandaag gehoord dat er een bacterie gevonden is, dus antibiotica t/m dinsdag.

Weer pittige en vermoeiende weken. Esmee is weer in het Maasstad beland en omdat er een bacterie in de bloedkweken gevonden is, moet ze haar antibioticakuur afmaken. Dit houd in dat de kuur t/m dinsdag loopt en vanaf woensdag Esmee weer naar het Sophia mag voor de volgende lange kuur. Dus totaal weer ruim 2 weken ziekenhuis. Balen, maar het voornaamste is dat Esmee opknapt. Esmee heeft wel nog steeds rond de 38.0 graden koorts en is snel vermoeid. Maar van de week heeft ze heerlijk met de clini-clowns gespeeld. Verder is ze gezellig aan het spelen en klets ze lekker, als ze niet te moe is.

Voor de andere kinderen is dit ook niet leuk, ze zullen ons weinig zien en ook Lotte logeert deze weken bij oma, wat inhoud dat wij haar ook weinig zien en ze groeit al zo hard. 

Dit is het moeilijkste van de gehele situatie, de invloed die het heeft op je gezin. We komen altijd lachend binnen, maar ons hart huilt regelmatig onder deze omstandigheden. Chris en ik slapen ook 2 weken niet samen, dus veel tijd om te praten is er ook niet, je gezinsleven ligt op zijn gat en je kan er zelf niets aan veranderen.

Heel dankbaar zijn we met alle reacties en kaartjes en hulp die we krijgen. De dames die hun tijd besteden om sjaals voor ons te breien zijn we enorm dankbaar voor hun hulp. Geweldig al die prachtige sjaals, hopelijk worden ze snel verkocht. ( hint :)

Bij oma en opa de Ron mogen de kinderen wonen wanneer Esmee in het ziekenhuis verblijft. Dit zorgt voor de nodige rust, maar is voor ons als ouders steeds moeilijker, maar we zijn blij dat het zo kan.

 

Reacties (3)

Reactie van Lydia op 14 januari 2013:
Sterkte in deze!!
Kijk maar veel naar de foto die jullie met kerst gemaakt hebben.
Ik denk nog steeds veel aan jullie.
Ik wil jullie bemoedigen, maar ik weet werkelijk geen woorden te vinden. Kracht en wijsheid toe gewenst!!
 
Reactie van Karinne op 12 januari 2013:
Hou vol!! Heel veel sterkte! We bidden voor jullie dat jullie kracht mogen krijgen om dit te dragen. We denken veel aan jullie, maar kunnen zo bar weinig doen:-(
 
Reactie van Nel van Welie op 11 januari 2013:
Dit heeft enorme impact op jullie huwelijks en gezinsleven. Ik hoop en bid echt dat Esmee mag genezen en jullie t.z.t weer van elkaar kunnen gaan genieten en als gezin weer bij elkaar mogen zijn. Maar dit zijn wel hele moeilijke tijden( weet dit uit eigen ervaring), zeker als je zo'n kleintje als Lotte moet missen of weinig ziet. Deze tijd gaat inderdaad heel hard en dat moeten jullie nu missen. Maar het is wel heel fijn dat jullie kinderen door andere opgevangen worden zodat jullie er helemaal voor Esmee kunnen zijn. Zij heeft jullie nu het hardste nodig. Ik begrijp ook heel goed dat het voor jullie heel moeilijk is nu jullie elkaar ook weinig zien en spreken. Maar probeer wel tijd voor elkaar vrij te maken hoor dat hebben jullie ook echt nodig.

Wat de sjaals betreft ik brei gestaag door. Ik heb er inmiddels al één voor je verkocht, de andere geven we aan Marja mee en met de volgende ben ik alweer bezig. Ik ben blij dat ik op deze manier ook wat voor jullie kan doen. Ik zou jullie gerust een keer willen aflossen in het ziekenhuis zodat jullie ff tijd voor jullie zelf hebben. Maar Esmee kent mij niet en ik haar niet dus weet niet hoe ze daar op zou reageren. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Veel liefs en een knuffel voor Esmee
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Dinsdag 08/01/2013

En de temp. is weer boven de 38.5.

Helaas, de temperatuur is toch weer gestegen, dus het hele circus in het ziekenhuis is weer opgestart.

 

 

 

Reacties (3)

Reactie van Jessica vH op 9 januari 2013:
Ach nee hè, het léék zo goed te gaan dit keer... Sterkte!
 
Reactie van Marije op 9 januari 2013:
Jammer! Sterkte hoor, allemaal!
 
Reactie van Margje op 8 januari 2013:
Veel sterkte met alles, hoor! Hopelijk mag Esmee toch weer gauw opknappen!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Maandag 7/1/2013

Weer met koorts naar het Maasstadziekenhuis, ben benieuwd wat de bloed uitslagen zijn.

Bloedwaarden zijn weer laag. We mogen weer minimaal een nachtje blijven. De koorts blijft stabiel en onder de 38.5. Zolang dit zo blijft, mogen we morgen weer naar huis. Afwachten maar weer.

 

Reacties (1)

Reactie van Marina op 7 januari 2013:
Wat jammer! Veel sterkte
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Zondag 06/01/2013

Oma de Ron mag vandaag jarig zijn.

Esmee is nog steeds thuis, fijn! Wel voelt ze zich niet echt lekker en ligt veel op de bank of in bed. Maar haar temperatuur blijft redelijk. Woensdag moeten we voor controle terug naar het Sophia, het zou de eerste keer zijn tijdens de kuren dat dit zo loopt. Van de week hebben we ook een brief gekregen dat de operatie op 7 februari zal zijn. Tijdens deze operatie zal de tumor uit haar rechter bijnier verwijders worden. Spannende tijden dus. Eind januari krijgt Esmee een MIBG-scan. Hierop zal duidelijk worden of er geen uitzaaiingen meer zijn. Hier hangt vanaf hoe het beleid verder zal verlopen.

 

Reacties (1)

Reactie van Linda K. op 8 januari 2013:
Dus eerst de operatie,daarna een scan die heel bepalend is voor de verdere behandeling.
dat zal heel spannend zijn voor jullie allemaal.
Weet dat Esmee gedragen wordt en leg je noden bij Hem neer.
Liefs,

Linda.

Ps.gefeliciteerd met de verjaardag van oma de Ron he!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Concert

Esmee is nog steeds lekker thuis, alweer 5 dagen ;)

Elk jaar wordt er in Oudewater een familieconcert gehouden van het Anker. Elk jaar steunen ze hiermee een goed doel en dit jaar is dat Esmee. Superlief dat ze daar zelf mee gekomen zijn. Op de website staat de flyer waarop alles vermeld staat. We hopen op een grote opkomst.

 

Reacties (2)

Reactie van Jannie op 6 januari 2013:
is er een manier om dat te delen op facebook van het concert ?
 
Reactie van Jeanet op 5 januari 2013:
Fijn dat Esmee nog lekker thuis is,hopen dat het zo kan tot ze weer aan de kuur moet beginnen.
Leuke foto dat ze hard aan het helpen is.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 02/01/2013

Een ieder alle goeds en gezondheid toegewenst in 2013.

Alles mag nog redelijk rustig verlopen. Esmee is gezellig en rommelt lekker rond. Wel moet ze regelmatig een mondje braken en is ze snel moe. Maar ze heeft geen koorts en is fijn thuis.

 

Reacties (5)

Reactie van Lilian op 3 januari 2013:
Wat een ijverige dame! Hopelijk kan ze lekker thuis blijven tot de laatste kuur start!
 
Reactie van Jannie op 3 januari 2013:
Heel fijn en goed om te zien dat ze lekker bezig is !
 
Reactie van Lydia op 3 januari 2013:
Fijn!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren