Jaarwisseling

Het is weer de laatste dag van het jaar en wat voor jaar was het.........

Ook een jaar waar veel dingen gebeurden om dankbaar voor te zijn. Esmee mag er nog zijn en we zijn vandaag thuisgekomen uit het ziekenhuis, dus we zijn weer met zijn zessen.
Gods zegen toegewenst in het nieuwe jaar en een goede jaarwisseling.

 

Reacties (1)

Reactie van Jeanet op 1 januari 2013:
Fijn dat jullie gisteren naar huis konden.Wens jullie ook een gezegend nieuwjaar.Hopelijk dat Esmee verder kan voor de behandeling in Amerika.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Vrijdag 28/12/2012

En weer aan de chemo.

Tweede kerstdag zijn we weer begonnen met de volgende chemo. Ik had wel de neiging om weer hard weg te lopen, want na zo'n goede week was het moeilijk om weer te starten. Maar tot nu toe verloopt het rustig en voelt Esmee zich redelijk.

 

Reacties (7)

Reactie van wilma van der velde op 31 december 2012:
wat fijn dat je weer thuis bent. fijn met elkaar oud en nieuw vieren. we hopen dat het komende jaar goed gaat verlopen voor jullie en dat esmee maar goed mag genezen. hele fijne jaarwisseling.

groetjes wilma en chris
 
Reactie van esmee op 31 december 2012:
En we zijn weer thuis
 
Reactie van Mariëlle op 30 december 2012:
We hopen het, afwachten maar!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

kerst

Gezegende dagen!

 

Reacties (9)

Reactie van annemieke b op 29 december 2012:
wat een geweldige foto
 
Reactie van Anja Bos op 28 december 2012:
Mooie foto!!
 
Reactie van Miranda op 27 december 2012:
Prachtige foto!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

woensdag 19/12/2012

Vandaag niet gestart met chemo.

We mogen tweede kerstdag om 12:00 uur starten met de volgende chemo. Nog even langer genieten van alle kids thuis en misschien samen naar het kerstfeest van de oudste kids morgenavond en misschien met zijn alle naar de kerstviering van de zondagschool. Het zou fijn zijn. Morgen moet Youri zijn spreekbeurt houden over de VOKK, dus we zijn de hele week al bezig met het verzamelen van spullen en het schrijven en leren van de spreekbeurt, ben benieuwd.

Lotte heeft nu wel oorontsteking en koorts. Met paracetamol gaat het goed, dus straks wel even neusspray halen en hopleijk knapt ze dan op. Anders vrijdag weer de huisarts bellen.

Via deze weg willen we een ieder een fijne, goede en een gezellige kerst wensen en voor het nieuwe jaar gezondheid en Gods zegen.

 

 

Reacties (12)

Reactie van Mariëlle op 25 december 2012:
Bedankt!
 
Reactie van Henny op 24 december 2012:
De spreekbeurt van Youri was echt goed! We hoorden er een mooi verslag van.Zijn cijfer heeft hij verdiend hoor!
Wij wensen jullie gezegende Kerstdagen toe met elkaar en veel sterkte en kracht voor het nieuwe jaar.Hartelijke groeten, fam. de Pee.
 
Reactie van Jannie op 22 december 2012:
Jullie ook gezegende kerstdagen en hoop dat 2013 jullie jaar mag worden !
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Maandag 17/12/2012

Weer een hoop om dankbaar voor te zijn.

Sinds vrijdagavond mag Esmee weer thuis zijn en vanaf zaterdag hebben we alle vier de kids weer thuis. Dit is flink aanpoten met 2 jonge kids en het geven van de medicatie van Esmee, maar wel super genieten. Esmee is super gezellig en voelt zich goed. Alleen iets eten lukt helaas niet. Esmee haar maag is erg gevoelig, dus bij vaste voeding is het een uur kokhalzen. Esmee is wel eigenwijs, want ze probeert het elke keer toch weer. Maar het wil helaas nog steeds niet.

Lotte voelt zich gelukkig ook helemaal thuis en wil steeds op mijn schoot zitten. Dat is heel gezellig, maar knap lastig als je nog enig werk wil verzetten. Maar al met al, ik zal niet klagen.

Ook de oudste 2 zijn erg blij weer thuis met zijn allen te zijn. Het voelt bijna weer als normaal en het idee, dat dit vanaf woensdag weer zal veranderen is niet leuk. Ik wil langer van alle kids bij elkaar genieten en ik wil Esmee langer zien lachen, dollen en ondeugend zijn. We gaan woensdag nog een keer vragen of we deze kuur mogen uitstellen, maar gezien dat Esmee zo goed is, denk ik dat de arts dit geen goed idee zal vinden, maar we wachten af.

Afgelopen weekend hebben we een heel druk actie-weekend gehad. Dit heeft wel een geweldig resultaat gehad. We mochten vrijdag onze spullen verkopen op een winterfair in Ede. Heel gezellig en lieve hulp gehad van Janita. Iemand die ik nog niet kende, maar die ik nu heb mogen kennen en enorm waardeer. Voor ons zijn door haar en haar schoonmoeder, enorm leuke spulletjes gemaakt. Bijvoorbeeld, kraampakketjes voor vaders. Wat een geweldig idee is dat. Ook zijn er 2 geweldig mooie kussentjes gemaakt en leuke sleutelhangers gehaakt. Heel hartelijk bedankt!

Op zaterdag mochten we naast de kerstmarkt in Dordrecht ook een tafeltje met spulletjes uitstallen bij de Formido in Maasdam. Het was helaas niet zo druk als andere jaren, maar we waarderen het enorm dat we de kans hebben gekregen.

Daarbij stonden we ook op vrijdag en zaterdag op de kerstmarkt in Dordrecht. Op vrijdag zijn tante Lia en tante Wil bijna weggeregend en weggewaaid, maar ze hebben het toch nog van 9:00-18:00 uur volgehouden. De opbrengst was helaas niet zo hoog, maar dat lag zeker niet aan de inzet van de tantes. Hartelijk bedankt!
Op zaterdag hebben tante Wil ( een andere;) en Johan van 8:30 t/m 21:00 kou staan lijden. Ook hebben mijn zus, ( Annemieke)  nicht, ( Carolien )  oom Wulfert en ikzelf een paar uurtjes ons best gedaan. Deze dag heeft wel een leuk bedrag opgeleverd. Iedereen hartelijk bedankt! Wat was het koud ;)

 

 

Reacties (1)

Reactie van annemieke b. op 18 december 2012:
Ik deed het graag om op de kerstmarkt te staan. Geniet nu lekker van het samen zijn. dikke kus voor iedereen
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

virus

Van de week waren er problemen met de website. Dit is nu gelukkig weer opgelost. Er werd gemeld dat er mogelijk een virus werd verspreid via onze website, maar dit is gelukkig niet waar. Hopelijk ka iedereen weer op de site.

 

Reacties (3)

Reactie van Roel op 17 december 2012:
Hoi Marielle,

Ik heb het sommetje nu lastiger gemaakt voor robots om uit te lezen.
hopelijk zijn we nu van de meeste Spam af :)
 
Reactie van link op 17 december 2012:
stichtingtoekomstvoortim.nl
 
Reactie van Jannie op 17 december 2012:
Ja inderdaad , maar gelukkig is alles weer in orde met de site ;)
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Thuis

We zijn weer lekker thuis. Morgen lotte ook ophalen en dan is alles weer even onder 1 dak. Heerlijk!

 

Reacties (4)

Reactie van Margje op 17 december 2012:
Wat fijn, dat jullie weer thuis zijn. Mocht de kuur nog uitgesteld worden?
 
Reactie van Jannie op 15 december 2012:
Fijn , lekker genieten
 
Reactie van Simone op 15 december 2012:
Heerlijk!Geniet ervan!Fijne dagen!x
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Woensdag 12/12/2012

Esmee knapt lekker op.

Esmee haar weerstand is weer op een goed niveau. Nou de antibiotica kuur uitzitten in het ziekenhuis en hopelijk aan het einde van de week naar huis. Ze knapt lekker op en we willen gaan vragen of de volgende kuur een week kan worden uitgestelt, zodat we de kerst samen thuis kunnen zijn. Vandaag heeft Esmee haar sonde er weer uitgetrokken. Dit lerde wel foto's zonder sonde op. Wel moest er helaas een nieuwe sonde worden ingebracht.

 

Reacties (8)

Reactie van eem moeder die al vaker heeft gereageerd op 18 december 2012:
lieve allemaal,ik werd helemaal blij toen ik de foto van esmee zag.voor jullie ook even een verademing dat het zo gaat,al zijn de zorgen niet minder.maar geniet hiervan.van harte ook de trouwe zorg van de Heere toegebeden,Hij weet wat nodig is!vertrouw op Hem en de uitkomst zal niet falen!dat mag ik voor jullie geloven! liefs!!
 
Reactie van Roel op 14 december 2012:
Hoi Marielle,
Ik zag dat er best veel onzinnige berichten worden geplaatst (over met links naar dubieuze websites enzo). Dit komt waarschijnlijk door robots. Ik heb nu onder het reactie formuliertje een eenvoudige som geplaatst die de gebruiker moet oplossen, voordat het bericht geplaatst kan worden
 
Reactie van Lia van der Waal - van der Velde op 13 december 2012:
Wat een leuk en lief koppie. Houdt moed, we zijn beretrots op jullie. En morgen 4 pakken stroopwafels mee voor tante Wilma. Kus
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

speciaal

In antwoord op de reactie van Pia Tichem. Eigenlijk vind ik dat ik geen verantwoording hoef af te leggen, maar dit zijn wel de reacties, hoe goed ook bedoeld, waar ik erg moe van wordt!

Natuurlijk wil God in onze machteloosheid wat betreft het ziek zijn van Esmee zich aan ons tonen. Hij weet van onze machteloosheid maar we mogen ook Zijn goede en machtige Vaderhand ervaren. We blijven daarom niet steken in machteloosheid, maar mogen ook "gewoon" aan het werk gaan.

Het is geen keuze om naar Amerika te gaan, maar onderdeel van de behandeling. Wanneer we niet naar Amerika kunnen/mogen houd dat in dat voor Esmee geen behandeling meer mogenlijk is, want ze komt alleen in aanmerking voor het Amerika traject als ze voor minimaal 95% "gezond" is.

Juist omdat we bezig zijn met het ophalen van geld betekend dat we vertrouwen dat God ons hier doorheen zal helpen en Esmee wil genezen. Het een sluit het ander niet uit. Chris gaat ook naar zijn werk om zijn salaris te verdienen waarmee we kunnen eten en een dak boven ons hoofd hebben. Sorry, maar geld komt niet uit de lucht vallen. Er zijn gelukkig heel veel mensen die ons steunen .

Natuurlijk is er veelvuldig gebed voor Esmee en voor onze andere kinderen. We mogen dit ervaren, maar voor ons geldt: Bid en Werk. Volgens mij laat ik op mijn blog duidelijk beide opties naar voren komen.

Met Esmee gaat het redelijk. Wel is ze erg onrustig vanwege de darmkrampen. Dit komt waarschijnlijk van de antibiotica waar we helaas nog niet van af zijn. In haar bloed is een bacterie gevonden waarvoor ze in ieder geval nog tot en met vrijdag aan de antibiotica zit en in het ziekenhuis ligt.

 

 

Reacties (7)

Reactie van Terdegelezer M op 14 december 2012:
Ik heb bewondering voor jullie zoals jullie er voor Esmee zijn.
Het moet zo ontzettend zwaar zijn om je kind zo te zien. Iets wat zwaarder is, is niet te bedenken.

Heeeel veel sterkte in alles!

Jullie zullen je ook machteloos voelen. Je zou willen dat het anders zou zijn, maar daar kun je zelf niets aan veranderen hoe graag je dat ook zou willen. Dat moet zo zwaar zijn en dat begrijp ik.
In een reactie zegt iemand dat al. En ik heb het idee dat dat een klein beetje verkeerd wordt begrepen. Ik denk dat er bedoeld wordt: je machteloosheid voelen en daardoor je afhankelijk voelen van God. Juist als je je zo klein en nietig voelt, kan en wil Hij helpen.
En dat sluit het werken om geld in te zamelen helemaal niet uit. Het is goed dat jullie op die manier bezig zijn.

Nogmaals heel veel sterkte!
Knuffel voor Esmee, dapper meisje!
 
Reactie van Maaike op 12 december 2012:
Ben blij dat het zo goed gaat met jullie geld inzameling. En ik denk dat jullie juist je machteloosheid er in laten zien. Je kunt het een niet met het ander vergelijken, het staat naast elkaar. Heerlijk om een paar blije foto's op fb en blog te zien, hopelijk weer even adem halen! Knuffel voor dat kleine dappere meisje.
 
Reactie van Jannie op 12 december 2012:
Ik vind dat je het verwoord hebt in je blog, ben het helemaal met Suzan eens, alleen kan ik het niet zo goed verwoorden op ''papier'' Sterkte !
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Lange kanjer ketting

Mooi meisje met een lange kanjerketting.

 

Reacties (1)

Reactie van marina op 11 december 2012:
Wat een superlange ketting al!! Wat heb jij al veel prikjes en behandelingen gehad Esmee. Je bent een heel dapper meisje en we hopen en bidden dat het allemaal tot je genezing mag zijn. Je moet veel meemaken in je jonge leventje en gezondheid is een groot goed, maar een nieuw hartje is het grootste goed. Vraag er maar veel om....
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Maandag 10/12/2012

Weinig veranderingen.

Weer een nieuwe dag in het Maasstadziekenhuis. Er zijn niet veel veranderingen omtrent Esmee,vandaar dat we zo weinig laten horen. Morgen weer bloedprikken en hopen op verbetering van de bloedwaarden.

Verder willen we iedereen bedanken die zich inzet voor de inzameling van geld voor ons Amerika doel. Een mevrouw in Krimpen die binnen haar familie 30 kettinkjes verkoopt, geweldig! Haar kleindochters hebben ons enorm geholpen op verschillende fairs en verkopen ook stroopwafels binnen de familie en bij bekenden. Geweldige mensen die hun schouders onder onze acties zetten en ons daarmee een hart onder de riem steken en ons ontlasten wat betreft het binnen halen van financiën.

Begrijp ons niet verkeerd, wij geloven echt dat het benodigde bedrag er zal komen wanneer Esmee in aanmerking komt voor de behandelin. Anders gezegd, het zal niet aan het geld liggen, als we niet naar Amerika kunnen. Daarbij heeft de diaconie toegezegd ons te willen steunen mochten we te kort komen, maar ze heeft ons wel gevraagd of wij ons ook willen inzetten voor het binnenhalen van het benodigde bedrag, omdat het gaat om een hoop geld.

Wat ik wel geleerd heb in deze moeilijke weg is waar mijn talenten liggen. Ik ben een doener en juist tijdens een ziekte als kanker sta je zo machteloos. geld inzamelen voor ons Amerika-verhaal geeft mij het gevoel toch iets te kunnen doen. Ook willen we door Esmee op de voorgrond te zetten er voor proberen te zorgen dat deze ziekte onder de aandacht komt. Misschien lezen mensen met invloed dit, zodat deze behandeling naar Europa kan komen, want er moet een einde komen aan deze vreselijke ziekte, waar zo'n kleine overlevingskans aan kleeft. Ik doe wat ik kan en vind het erg leuk om nieuwe produkten te ontwikkelen die de naam van Esmee krijgen, maar zeg er wel bij dat wij als ouders vanaf 1 januari minder actief te zullen zijn wat betreft de inzamelingen. Dit omdat we het in het nieuwe jaar druk zullen krijgen met het laatste deel van de behandeling in Nederland en het regelen van ons vetrek. Daarom zal er een activiteitencommisie worden opgezet.

Graag willen we iedereen bedanken voor de lieve en meelevende reacties. We voelen ons zeer gedragen op het gebed. Op eigen kracht hadden we dit niet kunnen volhouden. Er is niets zwaarder dan je eigen kind zo te zien lijden en je andere kinderen niet te zien. Gelukkig worden ze geweldig opgevangen door opa en oma. Daar zijn we geweldig blij mee en dankbaar voor.

 

 

Reacties (3)

Reactie van pia tichem op 11 december 2012:
met medeleven lees ik jullie blog, en heb bewondering voor de manier van geldinzameling. Toch kwam bij mij een vraag op en dat is je gevoel van machteloosheid? Kan het niet de bedoeling van onze Heere zijn dat je eens machteloos wordt en het zo van Hem alleen verwacht? Hij is toch onze grote Geneesheer? en Hij is toch dichtbij?
Weet dat ik voor jullie bid....
veel sterkte en Gods onmisbare kracht
 
Reactie van Anoniem (terdegelezer) op 11 december 2012:
Wat een moeilijke weg moeten jullie gaan. Ik hoop en bid voor jullie, dat de behandelingen bij Esmee mogen helpen en dat jullie allemaal ondersteund mogen worden.

(tip om meer bekendheid te krijgen voor jullie inzamelingsactie: meld jullie website aan op villajoep.nl . Daar staan veel blogs van lotgenoten en wie weet kunnen jullie op zo'n manier, door nog meer bekendheid, financieel geholpen worden)

Heel veel sterkte hoor!
 
Reactie van Jeanet(terdegelezer) op 11 december 2012:
Wat een zware weg is dit voor jullie.Woorden schieten te kort,weer kan ik alleen maar zeggen deze nood leg ik in het gebed.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag 06/12/2012

Jeffrey ( neefje ) word/is vandaag 1 jaar. Hiep hiep hoera.

Vorig jaar om deze tijd lag mijn zus ziek en ruim 32 weken zwanger in het ziekenhuis. Het is op dat moment niet duidelijk wat ze heeft, maar door de medicatie zijn wel de weeën op gang gekomen. Wanneer ik in het ziekenhuis kom om hun dochter op te halen, die gewoon met paps meegekomen is naar het ziekenhuis, blijkt hoe nijpend de situatie is. Mijn zus(je) moet bevallen met behulp van een spoed-keizersnee onder algehele narcose. Dit omdat (ook) zij bloedplaatjes van 9 ( en de rest van haar bloedwaarden zijn ook slecht) heeft en ze dus een bloeding kan krijgen die niet te stoppen is. Ook mag er met deze lage waarden geen ruggeprik gegeven worden. In allerijl wordt ze naar de ok gereden en tijdens een heftige wee onder narcose gebracht. Gaan ze het allebei redden.....

Gelukkig zijn we nu een jaar verder en is alles redelijk goed gekomen. Alleen blijkt mijn zus aplastische anemie te hebben, een zeldzame ziekte, waarbij je eigen beenmerg geen/te weinig cellen aanmaakt. Dit resulteerd in lage bloedwaarden, zoals HB, Bloedplaatjes en afweercellen, maar ook in enorme vermoeidheid. Dit alles met deze start en drie kids maakt dat ik enorm trots ben op mijn zus, dat ze zich ook nog inzet voor het ophalen van geld voor Esmee. Vandaag voelt dubbel. We hopen dat de ziekte stabiel mag blijven tot ze minstens 80 jaar is.

Dan Esmee. vanmorgen wakker geworden in een bloedbad. Haar infuus was losgeschoten en daardoor liep er dus bloed haar bed in. Vanmorgen gaf ze dus ook aan dat ze nat was. Ik dacht dat dit van de luier was, die had ik 's nachts niet verschoond, maar bij het open leggen van de dekens, kwam er een vlek zichrtbaar. Gauw het licht aangezet en gekeken of dit bloed of poep was, maar het was dus bloed. Eerste check is dan, klemmetje dicht, zo gezegd zo gedaan. De verpleegkundige stond naast mij en die was enorm geschrokken, maar daar was ik te moe voor. Ik zeg altijd, eerst handelen dan instorten;). Schone kleren gezocht voor Esmee, washandje om te poetsen en een handdoek om te drogen. Esmee lekker op mijn bed gelegd, zodat haar bed veschoond kon worden. Dit alles wel onder luid protest.

Van de antibiotica voelt Esmee zich echt niet lekker. Ze is weer aan het spugen en heeft enorme buikkrampen. Dit is ook de reden waarom ze veel wauwelt en kreunt. Vreselijk om aan te horen. Net leg ik haar over in haar eigen bed, en ze zegt:
Niet leuk he mama, mijn hart brak.....

 

Reacties (13)

Reactie van Esther Touw op 8 december 2012:
Hallo fam de Ron. Ik ken jullie niet maar mijn dochter zit op school de Bron in Zwijndrecht en kwam vd week met de stroopwafel actie thuis. Ik zit nu op jullie website te kijken, ik vind het verschrikkelijk voor jullie en jullie kleine meid we hebben zelf ook drie meiden en je hoopt dat dit je nooit overkomt. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd het enige wat wij kunnen doen is stroopwafels bestellen en ik hoop dat heel veel mensen dit doen en dat jullie naar Amerika kunnen, dat het met Esmee4 weer helemaal goed komt.
 
Reactie van Jolien Donker, moeder van Emma op 7 december 2012:
We denken aan jullie, bidden voor jullie en leven van afstand met jullie mee. Sterkte!
 
Reactie van Esther van Lagen, Apeldoorn op 7 december 2012:
Helemaal stil word je van deze laatste foto. Ik heb geen woorden meer toe te voegen aan de vorige reacties. Job's vrienden zaten ook bij Job toen hij leed en ze zeiden niets...Naast jullie zitten kan niet, maar bidden kan wel, altijd en overal. In gedachten en in het gebed verbonden met jullie.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Dinsdag 04/12 /2012

En weer gearriveerd in het Maasstadziekenhuis.

Weer een beetje boos maar vooral verdrietig en gefrustreerd. Vanmorgen had Esmee 38.0. Hopen dat dit niet boven de 38.5 komt, maar helaas vanavond 39.0. Om 17:00 gebeld naar de dienstdoende kinderarts dat Esmee weer koorts had. Deze gaf aan dat we naar de afdeling mochten om 19:00, maar ze belde later op dat we van de kinderarts naar de SEH moesten, want we waren gisteren pas thuis gekomen na de kuur, dus wanneer ze nog weerstand heeft mogen we weer naar huis. Sorry, maar wij geloofden daar niet in dus we hebben alles ingepakt en zijn naar het Maasstadz-h gegaan. We waren rond 19:45 op de SEH. Het was er enorm druk, ook veel zieke kindjes. Na een half uur wachten konden we naar een kamertje. De broeder zou via een vingerprik bloed afnemen, maar dit ging een beetje klunzig. Ik heb hem nog gezegd hoe het te doen, maar helaas hij wist het beter. Normaal geeft Esmee geen kik tijdens bloedafname uit haar vinger, maar nu riep ze continue auw, hou op en het doet zeer. Het was een redelijk bloedbad, maar het ergste was nog, dat het bloed gestold was en dat er geen bepaling gedaan kon worden. Het moest dus nog een keer. Om 21:15 kwam er een verpleegkundige van de kinderafdeling om Esmee op de SEH te prikken. Wanneer we gelijk naar de afdeling hadden gemogen had het al klaar geweest. Afijn weer wachten. Ondertussen is het half 10, zijn de controles nog niet gedaan en komt er een SEH arts, terwijl haar dienst telefoon steeds afgaat en Esmee bijna slaapt, want het is al laat, Esmee nakijken, want misschien is het wat anders.

Om een lang verhaal kort te maken, ze heeft dus geen weerstand meer,tjoh...., arriveren we om 22:30 op de afdeling, moet Esmee haar port-a-cath nog aangeprikt worden. Krijgt ze antibiotica om 24:00 en moet ze nog bloed krijgen. Met andere woorden, hopelijk slapen we nog....................

 

Reacties (10)

Reactie van gerrianne... op 5 december 2012:
wat moet ik zeggen..ik bid voor jullie...heel veel sterkte.gerrianne
 
Reactie van Marianne 't Hart op 5 december 2012:
Ik wil tegen jullie zeggen dat wij allemaal met jullie meeleven en ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
 
Reactie van Jeanet(terdegelezer) op 5 december 2012:
Wat een tegenvaller weer,en dan al dat gedoe eromheen.Ik snap het verdriet.Veel sterkte met alles.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Maandag 3/12/2012

En de sint is weer geweest, wat een spullen:)

Vandaag is Esmee weer lekker thuis gekomen, door de sneeuwstorm vanmorgen, man en kind opgehaald. Esmee wilde na het verwijderen van de naald uit haar porth-a-cath geen cadeautje, maar naar huis. Nou kind dat mag! Nu een gezellige avond gehad met een hoop familie "sint" gevierd. Normaal heb ik wel een begroting, maar dit was toch een speciale sint. Bij alles is het besef dat dit de laatste keer kan zijn met z'n zessen. Dus ook al is het een bende en is de vloer vet van alle patatjes die gebakken zijn, dit was een gezellige avond die vast staat in onze herinnering. Esmee vond het ook heel gezellig. te moe om wat dan ook te doen, maar naar bed wilde ze niet. Lekker bij papa op schoot genieten van al de herrie van 10 kids en 10 volwassenen. Het enthousiasme bij het zien van de cadeautjes is geweldig.

Dit zijn de momenten waarop ik Esmee nooit zou willen loslaten. Dit kind is mijn kind, wat gezond zou moeten opgroeien, zonder alle ellende en pijn die de behandelingen met zich meebrengen. Wat hoop ik, dat ze deze keer niet weer ziek wordt, maar 2 weken thuis kan zijn en verder opknappen. Maar of dat gebeurd........

 

Reacties (6)

Reactie van jaco heemskerk op 4 december 2012:
lieve familie de Ron,

heb net even de blog's gelezen en ontroerde me, mensen zijn met van alles bezig en druk druk druk. zelf merk ik dit ook in mijn eigen leven. mensen kunnen inderdaad dan antwoorden of reacties geven die heel moeilijk zijn. ik zelf heb daar nog vaak last van,na het overlijden van mijn vrouw. mensen snappen niet wat jullie overkomt of mee maken en hebben al snel hun mening klaar staan, ik betrap mij daar zelf ook wel eens van, als ik mijn mening eens geef over iemand. we zijn allemaal mensen en vallen steeds in deze zonde. ik hoop dat jullie je gedragen mogen voelen door de hemelse vader die zijn eigen zoon gegeven heeft, en daar al jullie hoop en vertrouwen mogen hebben. ik bid en hoop dat de kleine esmee beter mag worden en nog bij ons mag blijven. weet dat ik aan jullie denk en een heel klein beetje snap wat het is om te moeten knokken om je telkens door de dag heen te vechten....op zoek, hopend,biddend,te wachten op herstel. (moeilijk)

liefs van Jaco heemskerk
 
Reactie van marina op 4 december 2012:
O zo herkenbaar!! Dat stilletjes genieten. Geeft aan dat ze lekkertjes in haar velletje zit. Hoop zo dat het de komende weken zo mag blijven en jullie van elkaar mogen genieten.
Die moeilijke momenten.... ja vlees kan vlees niet missen, onder je hart gedragen, Sterkte!
 
Reactie van Annemarie van der Ploeg op 4 december 2012:
Fijn dat jullie samen Sint hebben kunnen vieren. Jullie hebben daar samen met Esmee van kunnen genieten.
Ik hoop van harte dat Esmee beter zal worden en jullie je dochter kunnnen zien opgroeien tot een volwassen vrouw.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren