K(r)oningsdag

De vlag hangt uit, maar met een rouwband. Vanaf volgend jaar wordt er gevlagd op de sterfdag van Esmee, haar Koningsdag.

 

Reacties (37)

Reactie van Damian, Kimberley en Ellen op 3 mei 2013:
Lieve Chris, Mariëlle, Youri, Inge en Lotte, wat een mooie herdenkingsdienst voor Esmee, fijn dat er zoveel mensen in de kerk waren en op de begraafplaats. Heel veel sterkte en Gods nabijheid gewenst door ons xxx
 
Reactie van Laura Kraaijeveld (mama Rosalie groep 4) op 3 mei 2013:
Net thuis van vakantie en dan lezen we het bericht van school, dat jullie Esmee is overleden. Wat een gemis moet dat voor jullie zijn, zeker nu je ze vanmorgen hebt moeten begraven. We willen jullie van harte condoleren en veel sterkte en Gods nabijheid toewensen om dit alles een plaats te kunnen geven en weer verder te gaan. Via jullie site hebben we mee mogen leven. Enorm dapper dat jullie tot nu toe alles met ons deelden. Nogmaals wensen we jullie met je kinderen al het nodige toe.
Johan, Laura, Suze, Pieter, Rosalie, Charlotte en Joost
 
Reactie van joke troost op 3 mei 2013:
Ik kwam op de blog van Esmee doordat ik mee heb gedaan aan een stroopwafel actie. Ik heb altijd de berichten gelezen. Wat hebben jullie en jullie pareltje Esmee veel meegemaakt. Ik heb vandaag aan jullie gedacht. Heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie pareltje Esmee, eigenlijk schieten woorden te kort. Liefs Joke
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

postadres

Bedankt voor de hartverwarmende reacties. Het doet ons goed om te zien dat er zo is meegeleefd met Esmee en met ons. Wat voelen die regels als een waarheid, men kent en vind haar standplaats zelfs niet meer. Altijd in onze herinnering, maar niet meer tastbaar.

Mochten er mensen zijn die een kaart willen sturen. Het postadres is:

 

fam. C.J. de Ron 
p/a Langenhorst 104
3085 HR Rotterdam

 

Reacties (7)

Reactie van Ineke op 3 mei 2013:
Vanuit Zeeland, heel veel sterkte gewenst bij het verlies van jullie lieve Esmee. Wat hebben jullie ontzettend veel meegemaakt en wat was die kleine meid toch dapper!
We hopen dat de Heere jullie kracht en ondersteuning wil geven bij dit enorme verlies aan jullie gezinnetje.
 
Reactie van Liesbeth (vplk Sophia) op 1 mei 2013:
Veel sterkte en kracht toegewenst om dit verlies van jullie mooie, lieve meiske te dragen!
 
Reactie van mama van 6 op 1 mei 2013:
Beste Familie de Ron

Gecondoleerd met dit grote verlies,we lazen het net in de krant. Ik volgde jullie blog vanaf het stukje in terdege.Wat hebben jullie veel meegemaakt.En nu die lege plek, wat nu blijft zijn de herinneringen, aan jullie kleine meisje,
We wensen jullie heel veel sterkte toe in deze dagen maar ook voor de komende tijd.
Bovenal Gods Zegen toegewenst.

 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Esmee

Vanmorgen vroeg heeft God Zijn pareltje-Esmee tot zich genomen.

Gisteravond zijn we vanuit het Sophia thuis gekomen, maar vannacht begon Esmee weer flink te braken, met bloed erbij. Daarom naar het maasstad gegaan. Daar hebben ze de poth-a-cath aangeprikt en gingen we naar een kamertje. Daar werd Esmee onwel, reanimatie mocht niet meer baten.

Een digitale versie van de rouwkaart is bij dit bericht gevoegd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Reacties (107)

Reactie van Corina op 3 mei 2013:
Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie voor nu en in de toekomst Gods nabijheid toe!!
Hartelijke groet, Gijsbert, Corina, Charlotte en Jeannery van Manen
 
Reactie van n.e wiggemansen (werk bij agathos als h-h medewerker op 2 mei 2013:
van harte gecondoleerd met het verlies van jullie liefhebbende dochtertje toch een grote troost voor jullie als ouders dat ze nu boven mag zijn erg veel sterkte toegewenst nu en de komende dagen. probeer ondanks het gemis toch moed en houvast te putten uit die grote Medicijnmeester daar kun je het alleen van verwachten.
 
Reactie van arjo monique wilco esmee [atrick en sander blankesttijn=smit op 1 mei 2013:
lief gezinnetje, met kippevel en ontroering hebben we het vernomen dat jullie kleine geweldige knappe vechtende geduldige stoere doorzetter parel esmee is overleden, de woorden konings dag deed de tranen rollen over de wangen,,jullie kleine meisje is niet meer is nu op een plaats waar geen ziekte geen pijn geen verdriet meer zal zijn, wat zijn jullie als gezin sterk geweest, vol met liefde geweest, wie zal kunnen peilen jullie verdriet want ook al weten jullie dat ze naar de hemel gegaan is dat neemt niet weg dat esmee jullie dochter was, en ik kan niet beseffen als mama van 4 jonge kleine kinderen wat het betekend een kind te moeten verliezen,,, wij willen jullie vanuit veenendaal de kracht de rust de liefde de moed toe wensen, om deze dagen en de rest van alle dagen door te brengen moge HIJ u leidden, u verwarmen u trosten zoals niemand dat kan,, esmee mag juichen, voor haar is het konings dag geworden ik weet zeker dat iedere keer als ik de vlag uit hang ik even denk aan jullie kanjer,,, sterkte en gecondoleerd ook de rest van de familie,, en hoger dan de blauwe luchten zijn de sterretjes van goud daar woont een vader die van alle kinderen, ook voor zieke kindjes zorgt HIJ kent hun tranen en hun pijn ook voor grote en voor kleine wil de HEERE een helpen zijn, daarom vragen wij eerbiedig vouwen wij de handjes saam HEER die altijd naar ons luistert neem ook onze bede aan AMEN,,,, lieve groetjes vanuit veenendaal. ( oudste dochter van corry en gerard smut uit sintpancras,.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Afwachten

Onze behandelend arts is net langs geweest. Deze gaf aan dat het waarschijnlijk een soort flauwvallen was, door het warme water en het staan. Hierbij kunnen ook trekkingen/stuipen ontstaan. Ook was de CT-scan netjes, geen enkele aanwijzing voor enge dingen. De arts was gerustgesteld, dus wij ook zullen we maar zeggen. Afwachten maar weer.

Lekker slapen :)

Nieuw plekje voor de kaarten ;)

 

Reacties (6)

Reactie van Elles Teamleader Verhage Rhoon-Portland op 1 mei 2013:
Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

S.Aydemir en Team Verhage Rhoon-Portland.
 
Reactie van Stijntje op 25 april 2013:
Voor Esmee en haar familie,
Mensen, ik voel al lang de behoefte om een keer te reageren, maar hóe?
Elke week bezoek ik jullie site, zie al die mooie reacties. Maar wat zal ik zélf jullie toewensen?
Sterkte? Hopend dat het alles gezegend mag worden? Ja, dat zeker!
Wat zal ik zéggen tegen een klein meisje die zo graag 'gewoon' gezond wil opgroeien en kan spelen,maar zó ziek is... Tegen een gezin die zo'n weg in het leven moet gaan met hun dochtertje en zusje. Kan ik niet beter zwijgen en in stilte meeleven? Ach, laat ik Esmee en haar familie met allen die om hen heen staan Gods ondersteuning maar toewensen en ook wensen dat al die mensen die nu om jullie heen staan de krachten mogen blijven krijgen om dichtbij te kunnen staan, ook als het lang gaat duren en zo moeilijk is. Het klinkt zo 'goedkoop', niet dan?.. Maar ik meen het wel!
 
Reactie van Marina op 25 april 2013:
Wat een opluchting!! Als er wat aan de hand zou zijn, laat een CT-scan het beslist zien. Weet dit uit ervaring. Sterkte verder in alles.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Geschrokken

Gisteravond enorm geschrokken.

Esmee had weer flink gepoept en daarom wilde we haar in bad doen. Dit gaat altijd onder hevig protest, want ze vind er niks aan. Samen met Chris, Esmee in bad gezet en ingesopt. Ineens glijd ze uit en wij dachten nog nou ja dan ga je zitten in bad, maar ze glijd naar links en krijgt trekkingen in armen en benen. Ik had het eerst niet een in de gaten, want ik zou op de bel drukken, voor een verpleegkundige, omdat haar port-a-cath pleister niet meer goed zat en ineens haalt Chris haar uit bad. Ik wilde nog vragen waarom hij dat deed, toen ik ook zag dat Esmee niet meer reageerde en trekt met haar armen en benen. Chris bleef rustig tegen haar praten en haar naam roepen, terwijl ik de gang op ren voor hulp. maar er was niemand te zien, dus dan maar op de assistentie bel gedrukt. Binnen no time stonden er vier verpleegkundige op de zaal. De arts gelijk gebeld en er werden verschillende ondezoeken gedaan, waaronder bloedonderzoek en en CT-scan. Ook zijn we verhuisd naar een kamertje in afwachting van de uitslagen. Onze grootste angst is, dat er uitzaaiingen zijn in haar hoofd, waardoor dit is ontstaan. Het is bij deze ene keer gebleven en uit de onderzoeken kwam niks naar voren. Vandaag verdere planning horen en kijken wat het kan zijn.

 

Reacties (6)

Reactie van opa en oma van emma donker op 1 mei 2013:
Wy willen jullie condoleren met het verles van jullie pareltje:
woorden zyn er net voor mogen julle kracht putten uit het geloof
 
Reactie van Marina op 25 april 2013:
Wat een grote zorgen, wat een verdriet en wat zal er veel door jullie hoofd gaan. Zoveel herkenning... De Heere mocht nog genadiglijk naar haar willen omzien en jullie ondersteuning en onderwerping geven in deze weg.
 
Reactie van Hennie D op 25 april 2013:
Elke keer weer een zorg erbij, Marielle en Chris ik wens jullie veel kracht toe om hier weer overheen te kijken en hoop te houden .
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

En het is weer dinsdag

Vandaag al weer een week in het ziekenhuis.

Weer een hoop meegemaakt en gehoord. Bv. een klein vriendinnetje van Esmee met een hele mooie naam heeft Leukemie. Door de behandelingen heeft ze een schimmelinfectie in haar hoofd gekregen en de medicatie slaat niet aan. Ze proberen nu via een drain, direct in haar hoofd de medicatie te geven in de hoop dat dit wel werkt. Aankomende donderdag krijgt ze een mri om dit te controleren, wanneer de medicatie niet geholpen heeft, is er geen behandeling meer mogelijk. Voor dit prachtige meisje willen we ook uw gebed vragen.

Meike is gestart met de stamcel transfusie. Hierdoor heeft ze geen weerstand meer en voelt ze zich flink ziek.

Madelena heeft van de week te horen gekregen dat ook zij voor behandeling naar Amerika moet. Zij heeft gelukkig geen uitzaaiingen, maar wel dat extra gen wat genezing moeilijker maakt. Ook haar ouders zijn druk bezig met het opzetten van een website. www.madalena-wens.nl . De website is nog niet in de lucht, maar dat komt binnenkort. 

En dan nu Esmee. Esmee is erg vermoeid en in het begin van de kuur was ze ook enorm misselijk. Door medicatie is dit nu verholpen, maar moe is ze nog wel. ze ligt veel op bed, filmpjes kijken en slapen. Af en toe doen we een rondje over de gang, Maar voor esmee is het snel te veel. Wel krijgen we veel kaarten op de afdeling, wat enorm leuk is. Iedereen hartelijk bedankt. we krijgen zelfs kaarten uit het buitenland, helemaal leuk ;)

 

Reacties (2)

Reactie van an op 25 april 2013:
blij dat ik jullie berichtje las.ik had het er niet op.er zijn nog genoeg zorgen,en dan is dit weer meegevallen he.voor het verdere de n abijheid van de Heere van harte toegewenst.
 
Reactie van Lydia op 24 april 2013:
Mijn gedachten zijn regelmatig bij jullie.
Kracht en wijsheid toegewenst!

Wat moeten de andere kinderen (met hun ouders) ook meemaken zeg!

Mogen jullie deze week nog naar huis? Of zit dat er niet in.

Hou vol! Hopen dat dit allemaal z'n werk mag doen, en Esmee beter zou mogen worden. Het zou oprecht een wonder zijn!

Sterkte ook voor de andere kinderen.
En een kusje voor Esmee.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Nie so lekke

Esmee is van de kuur erg misselijk.

Daarom heeft ze ook al verschillende soorten medicijnen tegen de misselijkheid aanhangen. De sondevoeding staat heel laag en als die niet hoger kan, omdat ze dan gaat spugen, is het maar de vraag of we donderdag naar huis kunnen. Ook geeft het personeel aan, dat ze van deze kuur bijna zeker onderuit gaat, dus ik ben benieuwd wat de toekomst zal brengen, maar we proberen nu maar bij de dag te leven.

Mooie foto hangt in haar kamertje.

 

Reacties (3)

Reactie van Marieke op 22 april 2013:
Ik heb er geen woorden voor..
Vreselijk om dit allemaal mee te moeten maken. nog zo jong..
Ik hoop idd dat jullie je gedragen weten door veel gebeden, maar boven alles door die God, die jullie in het oog houdt.
Denk maar aan psalm 32: Een zee van ramp moogt'met haar golven slaan, hoe hoog zij ga, zij raakt hem zelfs niet aan.

Heel veel sterkte!
 
Reactie van Lydia op 22 april 2013:
Heel veel sterkte!!
Probeer vol te houden! Het is zo moeilijk! Ik denk aan jullie.
En bid voor jullie.

Voel je gedragen door heel veel mensen! Bovenal gedragen door God.

Nogmaals kracht toegewenst!
 
Reactie van dinny op 22 april 2013:
veel, heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen (en ook in heel de moeilijke tijd).
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Gestart

Gisteren gestart met de chemo.

De waarden van de bloedplaatjes waren nog flink laag, maar de arts heeft toch besloten nu te starten met 10 dagen chemo. We liggen met zijn drieën op zaal en de kids hebben allemaal neuroblastoom-kanker. Een meisje van bijna 1 jaar dat net te horen heeft gekregen ( tenminste haar ouders ) dat ze een stichting moeten gaan opzetten, om Amerika te kunnen financieren. Een meisje van 2,5 jaar ( mega ) meike en wij. Best gezellig.

Erasmus mc locatie Sophia
tav Esmee de Ron
afd. 2 zuid k48
Postbus 2060
3000 CB Rotterdam

 

Reacties (4)

Reactie van Jeanet op 19 april 2013:
Wat een heftig stukje wat je schreef.Je voelt als ouders elkaar wel goed aan.Ik hoop voor Esmee dat ze niet zo naar zal worden als de vorige keren.Lieve Esmee sterkte maar weer,ook voor papa en mama,en natuurlijk ook je broer en zusjes.Ga weer een leuke kaart voor je zoeken.
 
Reactie van margje op 18 april 2013:
Je zult het meeste begrip vinden bij "lotgenoten onder elkaar", denk ik zo. Maar toen ik het las vond ik het behoorlijk heftig, want het betekent dus dat alle drie die peuters heel ziek zijn.
Heel veel sterkte in alles gewenst voor iedereen op zaal, hoor.
 
Reactie van Lydia op 18 april 2013:
Ze zeggen wel eens, gedeelde smart is halve smart.

Dat klinkt voor een buitenstaander fijn in de oren, maar als het je zelf betreft zal het misschien anders ervaren worden.

Van harte kracht en wijsheid toegewenst!

Ik denk aan jullie!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Mooie fotos

 

Reacties (2)

Reactie van Lydia op 16 april 2013:
Lief!
Allebei hetzelfde jasje..

Wat lijkt Lotte veel op jou!

Kracht en wijsheid toegewenst!

Ik denk aan jullie.


 
Reactie van Jeanet op 15 april 2013:
Wat een schattige foto's.
Veel sterkte als de chemo's weer beginnen.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Prachtig weer

Met zijn allen naar de kerk.

Vandaag sinds maanden weer met zijn allen naar de kerk geweest. Chris met de kids op de fiets en ik met de auto, omdat Chris zijn fiets een lekke band heeft, wat een heerlijk weer. Gisteren en eergisteren voor en achtertuin opgeruimd. Nieuwe plantjes in de voortuin gezet, heerlijk klaar voor de lente. Wat is het toch genieten als de zon schijnt en niet zo ijzig koud is. Alles lijkt even gewoon en het gezinsleven functioneert even als normaal.

Maar helaas komt de kanker weer dichterbij, want dinsdag moeten we weer naar het ziekenhuis en gaan we blew starten met de chemo. Dan zal de komende 2 maanden alles weer rommelig verlopen. Hopelijk wordt Esmee niet zo ziek tussendoor.

 

Reacties (4)

Reactie van Marleen B op 15 april 2013:
Heel fijn, ff met z'n allen!
Veel sterkte, ik denk veel aan jullie, al kennen jullie me niet. Wat een leuke foto! Heel veel sterkte, ook bij de chemo!
 
Reactie van Miranda op 15 april 2013:
Leuke foto! En sterkte dinsdag en de komende tijd.
 
Reactie van Mariëlle op 15 april 2013:
Fijn, dat is toch het belangrijkste, we kunnen niet zonder!
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Geen chemo

En weer niet gestart met de chemo.

Onze eigen arts was er niet vandaag en alle bloedwaarden zijn goed, alleen de bloedplaatjes blijven veel te laag ( 24 ). Onze arts had opgeschreven, pas te willen starten met plaatjes van 80. Morgenmiddag hebben we even overleg met "onze" eigen arts, benieuwd wat die zegt.

Voor het eerst lekker geslapen in haar eigen nieuwe bed ;)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel
 
Klik hier om te reageren
 

Thuis

We zijn weer thuis.

Esmee heeft ws een bloedinkje gehad, waar door ze flink a/h braken is gegaan. Na een bloed en bloedplaatjes transfusie, mogen we nu weer thuis zijn.

Op naar de chemo op woensdag.

 

Reacties (4)

Reactie van Lydia op 10 april 2013:
Ik denk steeds aan jullie.
En vandaag zullen mijn gedachten ook vaak naar jullie en Esmee uitgaan in het ziekenhuis.

Sterkte! En wijsheid toegewenst.

Wat klinkt het goedkoop hé!? Een klein beetje weet ik hoe het voelt om tegenslagen te verwerken te krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat ik weet hoe jullie je voelen.
Want wat zal het moeilijk zijn voor jullie! Zo moeilijk..

Hou vol!
Sterkte lieve Esmee, papa en mama en je broertjes en zusjes houden van jou! En strijden voor jou!
 
Reactie van margje op 10 april 2013:
Heel veel sterkte gewenst in alles!
 
Reactie van Marina op 10 april 2013:
Sterkte!! en houd moed.

 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

adres

Maasstadziekenhuis
tav Esmee de Ron
kinderafdeling k7
Maasstadweg 21, 
3079 DZ Rotterdam

 

Reacties (3)

Reactie van een Terdege lezeres op 6 april 2013:
ik begrijp ook uit het adres dat jullie weer in het ziekenhuis zijn heel veel sterkte op deze moeilijke weg,we hopen dat je mag ervaren Het is Israëls God Die krachten geeft;

U hebt geen beproeving te doorstaan
Die niet voor mensen te dragen zijn
God is trouw en zal niet toestaan
Dat U boven uw krachten wordt beproefd:
Hij geeft U mét de beproeving ook de uitweg,
Zodat U haar kunt doorstaan; we hopen dat jullie maar ook Esmee de woorden uit het gedichtje mogen ervaren.
 
Reactie van Lydia op 6 april 2013:
Ik denk aan jullie!

Kracht toegewenst!
 
Reactie van Jeanet op 6 april 2013:
Begrijp dat jullie in het ziekenhuis zijn.Veel sterkte
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Bedankt

Wat is er een hoop gebeurd.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Na de laatste chemo is Esmee weer flink onderuit gegaan met haar bloedwaarden. Daar is ze nu nog steeds van a/h herstellen waardoor verder gaan met behandelen nog niet mogelijk is. Ook is onze hoop moed en vertrouwen redelijk rond het nulpunt gezakt en is de "zin" om te starten met de verdere behandelingen zeer afwezig. 

Esmee mocht de afgelopen periode ook jarig zijn. Helaas was ze niet topfit, 
( helemaal niet fit eigenlijk ) maar we konden/mochten er toch een gezellig mooi en groot feest van maken. Esmee heeft er van genoten en is overladen met prachtige cadeaus, enorm veel kaarten en geweldig veel aandacht. Een ieder hartelijk bedankt voor de inzet. We hebben 's avonds lekker gegeten met opa's oma's ooms en tantes en daarna met mooie en lekkere taarten feest gevierd. Echt top.

de opbrengst :)

Ook heeft Johan enorm veel stroopwafels voor/van ons verkocht. Hiermee heeft hij een geweldig bedrag opgehaald en hij gaat nog door, helemaal super.

Een ieder die ik nog niet per naam genoemd heb maar ontzettend veel werk voor ons verzetten, enorm bedankt. Bv. Raymond die verschillende reisorganisatie heeft aangeschreven, wat nu zijn vruchten afwerpt, helemaal super. al "onze" hulppieten die meehelpen het huis leefbaar te houden, bedankt, jullie zijn onmisbaar. Wil die haar tijd stopt in het "staan" op verkopingen, Lia die ons rijd naar A'dam en zich enorm inzet voor het binnen halen van het beoogde bedrag, Oma'en opa's die oppassen, mee boodschappen doen en steun bieden, heel fijn. 

Al met al zo'n hoop om dankbaar voor te zijn, maar de vermoeidheid slaat toe. Vandaag is Esmee ook al de gehele dag aan het spugen, wat zo,n zielig hoopje kind opleverd. Gelukkig heeft ze geen koorts, maar het is wel zielig. We bidden en hopen dat ons vertrouwen in de toekomst en de energie om de kuren te doorstaan weer komt. Bid u mee?

 

Reacties (3)

Reactie van Lydia op 5 april 2013:
Moeilijk!
Maar zeer begrijpelijk!
Ik blijf aan jullie denken, ook voor jullie bidden.

Ga met God.
 
Reactie van Jeanet op 5 april 2013:
Cris & Mariëlle,
Lees net jullie stukje,heel begrijpelijk en menselijk dat de moed en het vertrouwen naar het nulpunt is gezakt.Toch hoop ik dat jullie in deze moeilijke en zeker zware tijd de nood bij de Heere mogen blijven neerleggen.Hij is het die Kracht kan geven,en laat geen bidder staan.Al zul je dat zelf niet zo ervaren.Heel veel sterkte in de tijd die ook weer komen gaat.Vergeet jullie en de lieve Esmee en andere kinderen niet in het gebed.Liefs Jeanet
 
Reactie van Wim van Rooijen op 5 april 2013:
Chris en Marielle,

Wat een moeilijke tijd voor jullie nu het zo zwaar gaat met Esmee en jullie zelf. Waardes die niet of nauwelijks verbeteren, de hoop die daarmee wegzakt...moeilijk.
Ik zal, samen met iedereen van basisschool Het Kompas in R'dam Zuid, voor Esmee en jullie bidden. Speciaal voor innerlijke rust en vertrouwen voor de toekomst die alleen God overziet.

Zegen en sterkte,

Wim van Rooijen
leerkracht groep 4 GBS Het Kompas

(PS Het Kompas haalt deze maand nog steeds geld op voor jullie!)
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren
 

Donderdag

Gisteren niet gestart met de chemo, omdat Esmee haar bloedwaarden nog te laag waren. Weer een lekker weekje thuis. Esmee knapt steeds meer op.

 

Reacties (2)

Reactie van Toos Binneveld pleegmoeder van Jia-Ji op 23 april 2013:
Marielle en Cris heel veel sterkte we denken heel veel aan Esmee maar dat weet je wel.
en kijken elke dag naar de site,
groetjes van Jai-Ji aan Meike en aan Madelena. Dikke Knuffel van ons
 
Reactie van Linda K op 4 april 2013:
Heb nog wel aan jullie gedacht gisteren, meer in de trant van "nou daar ga je weer".
Elk nadeel heeft ook weer een voordeel nietwaar.
Geeft even een adempauze deze week.
Leuk dat jullie met die boot mee mochten ,even de broodnodige ontspanning,
Soms zie je door de medische molen je kind niet meer, en heb je het alleen nog maar over medische termen terwijl je kind ook gewoon ondeugend kan zijn en nieuwe dingen leert en ruzie maakt met broer en zusjes.
nou zou zeggen houd te kachel maar aan het is nog geen zomer brrrrr.

Veel liefs,

Linda.
 
Klik hier om alle reacties te lezen of zelf te reageren