Donderdag

Ok is achter de rug!

Esmee ging rond 11:15 voor ok. Wij zijn toen maar gaan lunchen en shoppen in de stad. Om 17:00 waren we weer terug en kregen we te horen dat het allemaal nog wel 3 kwartier kon duren. We zijn in de ouder kamer gaan zitten met de telefoon in de aanslag en ik met mijn breiwerk. Rond 18:00 belde de chirurg dat de ok goed gegaan is en dat ze naar de ouderkamer kwam voor verdere uitleg. De tumor is geheel verwijderd en ook de lymfeklieren die vergroot waren. Voor het zicht is alles verwijdert. Wat heel fijn is om te weten. De ok is goed verlopen, er waren geen problemen. Nu ligt Esmee voor een nachtje op de I.C. Chris blijft hier vannacht een oogje in het zeil houden.

 

Reacties

Marina op 22 februari 2013 08:09:
Wat fijn dat Esmee de operatie goed heeft doorstaan. Hopelijk vinden ze geen of weinig actieve cellen in de tumor, dan heeft de chemo zijn werk goed gedaan. Dat ze maar snel weer wat mag opknappen en jullie met zn allen wat kunnen uitrusten en bijtanken.
Sterkte in alles.
 
Rosita op 21 februari 2013 23:09:
Al met al hebben jullie een hele lange spannende dag achter de rug! Wat fijn om te lezen dat alles op zicht verwijderd is, weer een belangrijke hobbel op weg naar Amerika genomen.

Hopen dat ze de nacht goed doorkomt en dat ze snel opknapt.

Liefs Chris, Wilma & Rosita
 
hennie op 21 februari 2013 21:57:
Dit moet voor jullie en lange dag zijn geweest, goed om te lezen dat ze de tumor hebben kunnen verwijderen, dit geeft hoop .
Ik wens jullie heel veel kracht voor de komende tijd.
Dat Esmee snel weer de vrolijke meid mag worden .
 
Jeanet op 21 februari 2013 21:48:
Fijn dat het achter de rug is.
Hopen dat ze snel weer een beetje op mag knappen.Wat zal de dag lang geduurd hebben voor jullie.
Sterkte maar weer
 
Lydia op 21 februari 2013 21:45:
Fijn om te lezen dat ze heel wat weg hebben kunnen halen.

En dat alles naar omstandigheden goed mocht gaan.

 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen