Aanpassing benodigd bedrag voor Amerika

Het zal de oplettende bezoeker van de website inmiddels wel zijn opgevallen, maar het streefbedrag op de thermometer is hoger geworden. De eerste schatting die we hebben gemaakt ging uit van 50.000 euro. Hierbij zijn we uitgegaan van het feit dat de verzekering ook de kosten in Amerika voor het te behandelen kind en een begeleider vergoed.

Inmiddels is duidelijk dat per 1 januari 2013 alle zorgverzekeraars in Nederland op dezelfde wijze omgaan met het vergoeden van de behandeling in Amerika. Alle verzekeraars vergoeden de behandeling in Amerika (deed voorheen de helft van de verzekeraars) en geen enkele verzekeraar vergoed nog de bijkomende kosten in Amerika (deed voorheen ook de helft van de verzekeraars).

Met dit gegeven in het achterhoofd hebben we nogmaals gekeken naar de benodigde bedragen en hebben we het streefbedrag moeten verhogen van 50.000 naar 65.000 euro.

We zijn heel blij met alle acties die al gedaan zijn en die nog (gaan) lopen. Kijkend naar het bedrag wat inmiddels binnen is, zijn wij heel erg dankbaar.

 

Reacties

Lydia op 21 februari 2013 18:25:
Voor jullie weer een tegenslag dat het bedrag verhoogd moest worden.
Maar ik geloof vast dat het bedrag er komt!

Hoe is het verloop van de operatie?
Ik ben erg benieuwd.
Ik denk aan jullie.
Kracht toegewenst!
 
Hannie van der Staaij op 21 februari 2013 12:19:
Weet dat we als medechristenen in Rotterdam zuid met jullie meeleven. We hebben laatstin de kerk een collecte gehouden voor jullie parel Esmee.De gereformeerde basisschool het Kompas uit Rotterdam zuid gaat na je voorjaarsvakantie geld inzamelen voor jullie dochter.

In christus verbonden, allen als christenen in Rotterdam zuid willen wij graag deze handreiking doen.

Hannie van der Staaij
Lid van de Samenwerkingsgemeente Nebo/Elim, Bollenland Rotterdam Zuid
 
een lezer op 21 februari 2013 09:35:
Kijk eens op www.supersoof.nl.
Dit meisje is sinds een week in Amerika. De stichting heeft veel geld voor haar opgehaald, te veel.. en met wat over is hopen ze andere kinderen te helpen.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen