Dinsdag

Druk druk druk druk ;)

Alle kids weer onder 1 dak en volledig in de ontkenning dat er iets "loos" is. Het leven is "gewoon" weer even gewoon. Wel heeft Esmee enorme verlatingsangst en wil bij ons in bed slapen. Dit hebben we een soort van opgelost door haar ledikant bij ons op de slaapkamer te zetten. Enorm bevoordelijk voor je huwelijksleven, maar we slapen in ieder geval wel samen in bed ;). Lotte wil ook continue kroelen en opgepakt worden en delen is voor beide kids moeilijk. Maar vooruit, langzaam maar zeker komt er weer een ritme in. Youri en Inge zijn ook regelmatig tegendraads en zijn elkaar flink aan het uit proberen en aan het plagen/pesten. Dit wordt geregeld beeindigd in een slaagse ruzie en een mopperende moeder. Al met al, iedereen is zijn plekje weer aan het veroveren in het gezin. Hoop dat we dit even kunnen vasthouden.

Morgen een controle afspraak in het Sophia. We zijn benieuwd of de operatie datum al bekend is. We hopen dat het pas eind volgende week is en niet bv. Maandag al. We zijn erg benieuwd en wachten het maar even af. Ook moet Inge morgen afzwemmen voor haar B-diploma. Super spannend voor haar en fijn voor ons ( en ook voor haar)  dat we beide hierbij aanwezig kunnen zijn.

Chris hoopt donderdag jarig te zijn. Ik heb nog geen idee wat te geven, dus tips zijn welkom ;).
Vrijdagavond hopen we het te vieren, benieuwd of Esmee verder opknapt, ze is nog erg prikkelbaar. Vooral 's morgens, de rest van de dag gaat het beter. Misschien toch een ochtend humeurtje ;-P.

Vandaag kreeg ik een sjaal van iemand, speciaal voor mij gehaakt. Hij is geweldig en ik vind het super attent en lief, dat deze speciaal gemaakt is voor mij en niet voor de verkoop. Dit werd er extra bij vermeld :) Ik ben er enorm blij mee.

Ook is er vandaag voor ons gekookt. Voor ons een onbekend gerecht, maar geweldig lekker. Ik ben meestal wel van het toetje, maar dat past er nu echt niet meer bij!

Ook krijgen we via de mail steeds meer reacties van mensen die acties voeren voor ons. Geweldig deze initiatieven en ook het feit dat we de meeste mensen niet kennen, maakt ons dankbaar voor alle moeite die wordt gedaan.

Het is een zwaar en heftig traject en er komt nog veel meer aan, maar toch mogen we ons altijd gedragen voelen en weten op de vleugelen van het gebed. God heeft de behandeling tot nu toe willen zegenen en ook al was het zwaar wanneer esmee weer flink koorts kreeg, ze mocht altijd weer opknappen. de laatste opname was pittig, maar ondanks alles mogen we zeggen dat het mee mocht vallen. Want ondanks nul weerstand, hoge koorts, het RS-virus en een dubbele longonsteking, heeft Esmee altijd een goede zuurstof gehalte in het bloed gehad ( dus niet benauwd) en hebben de medicatie hun werk mogen doen. Ook van de vermeende schimmel in haar longen zijn ( nog ) geen aanwijzingen. We mogen biddend vertrouwen dat deze er ook niet komen.

Hoe dan ook, wat de toekomst brenge moge, ons geleid des HEEREN hand.

 

Reacties

een Terdege lezeres op 13 februari 2013 07:42:
Na het lezen van de dinsdag moest ik aan dit lied denken vandaar dat ik het mail aan jullie; Wat de toekomst brenge moge; jullie geleid des Heeren hand.

een via terdege meelezer van jullie verhaal over Esmee

Heere , wil mij op Uw vleugels nemen, zoals een arend met haar jongen doet.
Totdat de stormwind is verdwenen, dekt Gij mij met Uwe vleugels toe.
Heere , wil mij op Uw vleugels nemen, zoals een arend met haar jongen doet.
Als ik vermoeid door zorg en vragen, soms niet meer weet hoe ik vliegen moet.

Want ik roep, Heere van dood en leven: vang mij op voordat ik val.
Blijf met Uw liefde om mij zweven, zodat ik nimmer vallen zal.

Heere, wil mij op Uw vleugels leiden, zoals een arend met haar jongen doet.
Onder mij steeds Uw vleugels spreiden, in voor-, maar ook in tegenspoed.

Al zijn mijn vleugels lam geslagen, en vind ik vliegend niet de weg terug,
Ik voel Uw vleugels die mij dragen, mij vergezellen in mijn vlucht,
Mij vergezellen in mijn vlucht.

Want ik roep, Heer van dood en leven: vang mij op voordat ik val.
Blijf met Uw liefde om mij zweven, zodat ik nimmer vallen zal.
zodat ik nimmer vallen zal, zodat ik nimmer vallen zal
 
Lia van der Waal - van der Velde op 12 februari 2013 22:05:
Lieve schatten, Amen is het enige dat hier op past....
Ik denk aan jullie, ik bid voor jullie en probeer te doen wat mogelijk is. Spannend om te lezen en af te moeten wachten wanneer de OK is. Morgen even bellen. Dikke kus en heel veel sterkte, moed, kracht en vertrouwen. Jullie tante Lia
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen