Dinsdag

Zelf vandaag weer naar de tandarts geweest, brrrrrrrr.

Esmee lijkt langzaam aan op te knappen. Haar eigen bloed waarden komen op, dus kan ze zelf haar longontsteking gaan aanvechten. De geplande operatie gaan donderdag niet door. Esmee moet eerst beter worden en een buffertje opbouwen. We wachten af. De auto is wel ( heel goed ) verkocht. 

We willen graag iedereen die ons helpt hartelijk bedanken. Via de mail zijn er verschillende aanbiedingen voor het inzamelen van geld. Geweldig en lief. Bedankt voor de inzet en de hulp.

Van de week heeft Hans geholpen met het uitmesten van de auto en een andere Hans heeft er voor gezorgd dat deze voor een super prijs is verkocht.

Opa en oma de Ron zorgen al deze tijd voor onze andere 3 kinderen, ook tante Erica steekt hier veel van haar tijd in, onbetaalbaar, heel fijn, we zijn er enorm dankbaar voor.

DV. aanstaande vrijdag staan we op een verkoping in Avondrust tussen 9:30 en 13:00 uur.

Op verschillende scholen zijn stroopwafelacties gehouden. Hier ook onze enorme dank voor de moeite die voor ons wordt gedaan.

Pa Wielhouwer, bedankt voor het ophalen en regelen van de stroopwafels!

En wie ik eigenlijk te weinig noem is Maaike. Onze steun en toeverlaat. Elke week regelt ze weer dat er iemand is die komt strijken of poetsen, terwijl het steeds moeilijker wordt om dit schema rond te krijgen. Ook schrijft ze regelmatig lieve kaartjes en verzindt leuke dingen voor de kids. Maaike geweldig bedankt!

Ruben bedankt voor het ophalen van ruim 100,00 Euro. Lief!

 

 

Reacties

C. op 14 februari 2013 09:57:
Ik kreeg te horen van jullie stroopwafel actie en ben meteen in actie gekomen op mijn werk. Er zullen zo'n 50 paketjes stroopwafels gekocht worden!!
Heel veel sterkte met en kracht toegewenst!
 
nelly w op 9 februari 2013 14:22:
ik wens jullie veel sterkte en kracht toe ook met jullie lieve kinderen!!
 
Jeanet op 5 februari 2013 23:11:
Wat een vertederende foto van Esmee.Fijn dat erweer wat vooruitgang in zit,hopen dat ze nu echt een beetje op kan knappen.Heel fijn dat jullie de auto ook goed hebben kunnen verkopen.Sterkte met alles.
 
Lydia op 5 februari 2013 18:56:
Inderdaad fijn de vooruitgang.

Ja, Je stukjes zijn altijd duidelijk, overzichtelijk en dankbaar voor de mensen om je heen, dat laat je goed merken, en dat vind ik bijzonder, dat je dat zelfs niet vergeet.

Fijn dat de oude (goed) verkocht is.
En zo is er een hoop te regelen.
Veel sterkte en moed daarvoor!
Maar jullie slaan je er wel doorheen, daar ben ik van overtuigd!

Liefs.
 
Simone Boeser op 5 februari 2013 17:57:
Brr...tandartsbezoekjes is ook niet mijn ding hoor nee..Fijn om te horen dat er vooruitgang bij Esmee is!
Lief dat je ondanks je zo druk bent tijd maakt en er aan denkt om iedereen te bedanken!Je bent een Topwijffie!Sterkte met alles hoor!Liefs Simone
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen