Vrijdag 23/11/2012

Het is bijna zaterdag.

Wat een drukke maar geweldige dag vandaag. Vannacht heeft Esmee redelijk goed geslapen, en Chris ook. Vanmorgen werd Esmee op tijd aangesloten op het affereerapparaat ( of zoiets;) Voor het oogsten van het beenmerg. Aan het einde van de dag zullen we horen of het genoeg is, of dat ze nog een dag aan "de machine"moet liggen.

Daarnaast is vandaag mijn zwager 30 jaar geworden en morgen wordt annemieke mijn zus 30 jaar. Dit werd vanmiddag en vanavond groots gevierd.

Vanmorgen even bij man en kind langs geweest en daarna thuis even gaan slapen. Ik was op. ik heb heerlijk geslapen. Snel de kids opgehaald van school, medicijnen ophalen bij de apotheek en zeepjes voor de verkoop. Daarna door naar de feestzaal. Kids daar achter gelaten en zelf thuis spullen opgehaald.

Druk druk druk ;). Chris belde om aan te geven dat er genoeg beenmergcellen zijn geoogst. Super! 

Dit houd in dat de lieslijn verwijderd wordt en Esmee daarna naar huis kan. Wel moet ze eerst nog een bloedplaatjes transfusie krijgen, omdat de waarden hiervan laag zijn. Uiteindelijk belde Chris om 20:30 uur dat ik ze kon ophalen, jippie.

Nu zijn we dus lekker thuis. Morgen komt Lotte ook en dan hebben we weer even alles onder 1 dak.
Wat een zegeningen!

 

Reacties

Esther van Lagen, Apeldoorn op 26 november 2012 11:52:
Veel rust toegewenst met z'n allen!
Hartelijke groeten van ons allemaal:
Leo, Esther,
Emilie, Laurens, William, Edward, Sander en Boudewijn
 
marleen de ron op 24 november 2012 00:11:
ik leef erg met jullie mee en denk heel veel aan jullie. Goed dat jullie "even" thuis zijn met zn allen. geniet daarvan geef esmee een dikke knuffel van me en de andere kids ook en als ik toch aan het uitdelen ben nemen jullie er ook maar een
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen