Donderdag 22/11/2012

Esmee knapt lekker op.

Vanmorgen was mevrouwtje al om half 6 uitgeslapen. ( ik niet;). Ze wilde wel bij mij in bed en op een gegeven moment sloeg ze haar armen om mij heen om te kroelen. Heerlijk! Gisteravond was ik wel verdrietig om te gaan slapen. Er was een kindje op zaal die gordelroos bleek te hebben. Dit is voor kinderen met kanker best wel ernstig. De ouders waren heel verdrietig en bezorgd en dit hakte er bij mij ook flink in.Je schild wordt ook steeds minder door de vermoeidheid.

De bloedwaarden zijn goed vandaag, dus Esmee gaat straks naar de operatie-kamer om onder narcose een lijn (infuus) in haar lies te krijgen. 

Morgen gaan ze dan met een soort dialyse apparaat de stamcellen "oogsten". Hopelijk is dit klaar in 1 dag, misschien dat we het weekend dan even naar huis mogen.

 

Reacties

Rob Berendse op 23 november 2012 17:47:
We bidden voor bescherming voor Esmee,
volkomen genezing en herstel.

Judas 1:1 Aan allen die geroepen zijn en aan wie de liefde van God, de Vader, en de bescherming van Jezus Christus ten deel vallen.

 
Maaike de Visser op 22 november 2012 16:29:
Wat zul jegenieten van die kleine momenten, ook al gaat het dan ten koste van je nachtrust :-( vandaag moest ik met Jonah naar het lab, bloed prikken. Het was een marteling maar ik moest heel de tijd aan je denken Marielle. Jullie hebben dit al maanden non stop. Niet gek dat je moe, verdrietig en af en toe gefrustreerd, bang en moedeloos bent. Maar pauze bestaat niet in dit soort processen... We bidden voor jullie rust, voor ondersteuning, dat er veel momenten zullen zijn waarop Esmee open staat voor het delen van je liefde voor haar en natuurlijk voor Herstel!!
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen