Zondag 18/11//2010

Esmee begint weer op te knappen.

Van de week is tijdens het huwelijk van een nichtje van onze hulpkoster de collecte gehouden voor Esmee. Dit heeft het geweldige bedrag van 250,00 euro opgebracht. Hiervoor Enorm bedankt. 

De buurman van mijn ouders heeft een inzamelingsactie gehouden onder zijn collega's. Dit heeft 70,00 Euro opgebracht. Het bedrijf, Breur te Rotterdam, heeft dit bedrag verdubbeld, Geweldig!

Ook hebben we weer onze produkten mogen verkopen bij kaashandel de Weijpoort. Ook dit heeft rond de 100,00 Euro opgebracht.

Allen onze hartelijke dank!
We zijn er nog lang niet, maar elke stap is er een!

Met Esmee lijkt het betere te gaan. Ze slaapt weer wat langer achter elkaar en praat duidelijker. Ook zakt de koorts rond de 37.5 met behulp van de paracetamol. Daarnaast lijken de bloedwaarden ook te verbeteren. De CRP daalt en de afweercellen stijgen. Hopen en bidden dat dit zich mag voortzetten.

 

Reacties

meta bos - v Erkel op 20 november 2012 11:26:
lieve Ronnetjes, ik weet niet wat ik moet schrijven bij zoveel moeite en verdriet,maar de reactie van Willemieke 17nov is mij uit het hart gegrepen voor jullie,van Harte Sterkte, Gods nabijheid !!
 
Lydia op 19 november 2012 17:26:
Gelukkig dit klinkt weer wat beter!
Fijn dat iedereen zo helpt met het inzamelen van geld. Bijzonder!
Sterkte weer verder!
 
heemskerk op 19 november 2012 09:55:
lieve allemaal!,

Kan je esmee al weer knuffelen?? Dat lijkt met echt vreselijk! als je kindje niet meer wil dat je het troost! dan lijdt ze toch vreselijk als ze zich zo afsluit voor d'r omgeving! Een kind, zeker als het ziek is heeft zoveel liefde nodig! Ze kunnen niet zonder hun papa en mama. Wat zijn we toch een stel nietige mensjes zo! Maar we mogen weten dat de Vader in de Hemel groot is! Die kan altijd dicht bij Esmeetje zijn ook als wij (jullie) dat niet meer mogen! Bidden dat esmee d'r hartje open staat voor deze wonderlijke relatie met de Almachtige Vader in de Hemel. Dan zal ze getroost zijn zoals wij nooit kunnen!

Liefs en veel sterkte Lutina,
Jaco en de rest!
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen