Woensdag 24-10-2012 (1)

Bedankt voor alle lieve woorden, bemoedigende bijbelteksten en gebed. Op deze manier alleen kunnen wij dit volhouden. Het is gewoon enorm zwaar om je dochter zo te zien lijden en zelf helemaal niets te kunnen doen. Dus mensen bedankt! Enne blijf dit alstublieft doen.

 

Reacties

Esther van Lagen op 24 oktober 2012 21:23:
Vanuit Apeldoorn laten we jullie weten iedere dag aan jullie te denken en voor jullie te bidden. Gods weg is in het heiligdom. we hopen en bidden of Esmee als een parel aan de Middelaarskroon gehecht mag zijn. En met haar jullie allemaal. Niemand van ons kan de enige troost in leven en sterven missen. Ik zou willen dat ik jullie even 1 dag kon ontlasten van alle zorgen en dat jullie dan één hele dag zomaar kunnen liggen en slapen....Heel veel sterkte toegewenst!
 
Moeder (terdegelezeres) op 24 oktober 2012 20:36:
Wat een zware weg voor jullie kleine meisje en voor jullie als gezin. Ik ken jullie niet persoonlijk maar denk dagelijks aan jullie ook in het gebed.
Wens jullie van harte Gods ondersteuning toe en dat het Zijn wil is dat Esmee mag genezen. Heel veel sterkte voor allemaal.
 
Marieke op 24 oktober 2012 18:00:
Wat zwaar om vol te houden.
Het is voor mij vanzelf sprekend dat ik voor jullie bid.
Om niets te kunnen doen voor jullie kind die zo zwaar lijdt, dat is zo ontzettend zwaar!

Ik kan alleen maar zeggen: Heel veel sterkte en blijf op Hem vertrouwen. Ik denk aan jullie!
 
Lia van der Waal - van der Velde op 24 oktober 2012 17:39:
Lieve Esmee, mama, papa en kids,
Ja het echt slikken gisteren. En dan zien wij het maar even. Geen enkel probleem hoor om te blijven bidden, bidden en nog eens bidden. Ik vraag weer voorbede aan in de kerk. Dat moet vind ik overal gedaan worden.
Ik hoop en bid dat jullie het samen ook vol houden, want wat legt dat een druk op een huwelijk. En wat moeten jullie ster zijn ook voor de anderen drie. En wat hoop ik dat oma de Ron het vol kan houden om Lotte en Inge en Youri te kunnen blijven verzorgen met liefde. Heel veel liefs van ome Cees en tante Lia
.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen