zondag 21-10-2012

Wanneer houdt het op:(

 

Reacties

Christa op 23 oktober 2012 19:21:
Lieverds... *zucht* net zag ik de foto van Esmee op facebook... ik ben ZO geshrokken! Tranen stroomden over m'n wangen... Net erna kwam Tim thuis. Hij was stilletjes en toen ik hem vroeg of er iets was, vertelde hij dat erg 'geschrokken' was van hoe Esmee eruit zag. Hij had in z'n hoofd nog de foto van Esmee met haartjes... ze zag er nu zo anders uit. Zichtbaar en merkbaar aangedaan vertelde hij over de geluidjes die ze maakte en wat ze gezegd en gedaan had. En ik kon alleen maar heel erg m'n brok wegslikken... In gedachten zijn we bij jullie. We bidden, duimen en hopen voor jullie. Hele dikke knuffels van ons. Veel liefs!
 
Diny op 23 oktober 2012 11:13:
Heel veel sterkte toegewenst we leven met jullie mee
 
mina op 23 oktober 2012 08:40:

23 oktober

„Maar één ding doe ik: vergetende hetgeen achter mij ligt en mij uitstrekkende naar hetgeen vóór mij ligt, jaag ik naar het doel...” Fil.3:14a

Lezen: Romeinen 8:18-25 (Ga naar dit bijbelgedeelte)

In dit gedeelte getuigt Paulus van de geweldige krachtbron in het leven van een Christen.
Hoeveel mensen worden door het lijden dat niemand bespaard wordt, terneergedrukt? Beproevingen kunnen vreselijk verlammen en uitschakelen. Maar anderen zien we juist door beproevingen van het leven rijpen en krachtig worden.
Velen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog als ongelovigen de concentratiekampen binnengegaan, maar hebben in de beproevingen en nood tot God leren roepen en hebben geloof en kracht ontvangen om die donkere tijden door te komen.
Anderen gingen deze hel binnen met niet meer dan een kerkelijke achtergrond. De god die zij hadden leren kennen ‘van horen zeggen’, bleek dood te zijn... Zij kwamen als bedrogen mensen om, of verbitterd thuis.
Voordat de beproevingen komen, is het nodig om ervan doordrongen te worden dat het lijden van de tegenwoordige wereld niet opweegt tegen de heerlijkheid die komen gaat. Wie werkelijk zijn knieën voor God gebogen heeft om Hem met het hele leven te dienen, leert te leven uit de onverwoestbare hoop dat God in alles het laatste woord spreken zal.
Heel de wereld is in barensnood, zei Paulus. Wat toen al door hem gezien werd, is nu een vreselijke realiteit.
Miljoenen leven zonder hoop in deze wereld. Maar wie hun vertrouwen op Jezus gesteld hebben, worden doorgloeid met een onverwoestbare hoop en zij wachten met volharding op het ogenblik dat de bazuin zal klinken. Dan zal de sterfelijkheid onsterfelijkheid aandoen en zullen degenen die in Hem geloofd hebben, zich verheugen in Zijn komst.
 
Gerda op 22 oktober 2012 21:49:
Wat een ingrijpende, vermoeiende, intens verdrietige tijd zijn jullie ingegaan. Ondoorgrondelijk voor een buitenstaander. Toch willen we via dit bericht een blijk van meeleven betonen.
We bidden om de voorbede van de Heere Jezus voor jullie en de kleine Esmee.
Heel veel sterkte en kracht toegewenst!!
 
Gerda op 22 oktober 2012 21:45:
Wat een ingrijpende, vermoeiende,
 
Bastiaan van der Kooij op 22 oktober 2012 20:58:
Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik gebruik daarom maar een vers en een refrein dat wij op het mannenkoor Groot Rotterdam zingen.

Als Heer hier in dit leven,
Mij zorg en angst omgeven,
En al mijn stil verwachten,
Vergaat in bange nachten.

Denk dan aan mij o Heer mijn God.
In Uwe handen ligt mijn lot.

We hopen en bidden om kracht van onze Hemelse Vader! Heel Veel Sterkte!
 
Marieke op 22 oktober 2012 18:32:
Heel veel sterkte toegewenst!
Wat zal het een moeilijke weg voor jullie zijn/worden.
Bedenk dat er Eén is die alles ziet en ook aan jullie denkt.
We zullen zeker voor jullie bidden.
 
marina op 22 oktober 2012 13:24:
Moed houden, de weg is nog lang!!!
 
Annemieke op 21 oktober 2012 23:02:
Sterkte!!
 
mia van helten op 21 oktober 2012 17:43:
Ik hoop dat het snel ophoudt, denk aan jullie.heel veel sterkte.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen