woensdag 17/10/2012

En we zitten weer in het Maasstad ziekenhuis:(

Maandag is Esmee na de tweede chemo-kuur weer thuisgekomen. Ze was wel hangerig en erg moe. Het slapen ging ook slecht. Echt weer wennen aan thuis. Vannacht sliep Esmee ook slecht, veel wakker en kreunen. Toen ik vanmorgen weer bij haar ging kijken en wat beter onder de dekens keek, bleek ze van top tot teen onder de poep te zitten en haar bed erbij.
Nou dan maar in bad, onder luid protest. Bed afgehaald en alles in de wasmachine gedaan en lekker lang en heet gewassen. Het is gelukkig allemaal schoon geworden;-)

Daarna Esmee weer in bed gelegd. Ze ging weer lekker verder slapen en ik dacht haar voorbeeld te volgen. maar helaas verschillende telefoontjes en een bezoekje gooiden roet in het eten. Niet meer geslapen :(. Rond 10:30 was Esmee aan het kreunen en ik ging weer bij haar kijken.
Haar handje voelde warm aan, dus ik ben de termometer maar gaan pakken. En ja hoor 38.4. Dat wordt weer het ziekenhuis bellen.

We zijn naar het Maasstad ziekenhuis gegaan om bloed te prikken. Als dit niet te afwijkend was konden we weer naar huis en was het waarschijnlijk viraal.
Jammer, maar de uitslagen waren niet goed. Weer heeft Esmee bijna geen weerstand meer, waardoor de kans op een infectie enorm groot is. We mogen weer blijven.
De koorts blijft rond de 38.3, ook met paracetamol.
Het HB was 4.5, wat laag is, dus heeft Esmee nu ook nog een zak bloed aanhangen. Al met al hopen we dat het maar voor hooguit drie dagen is, dat is het minste wat we moeten blijven.

 

 

Reacties

Esther op 18 oktober 2012 09:08:
wat een tegenvaller, het leek goed te gaan.
We bidden voor jullie en wensen jullie kracht en moed om het te kunnen volhouden sterkte in alles!
 
Marina op 18 oktober 2012 08:48:
Wat verdrietig toch en wat wordt het ziekenhuis zo je tweede huis, maar het kan niet anders. Ze komt wel heel snel in een dip en dan nog zo veel behandelingen voor de boeg. We hopen met jullie, dat het snel weer beter mag gaan en dat ze de aangeboden behandelingen kan doorstaan. Lieve Esmee, papa, mama en brusjes, wat kunnen we anders dan jullie grote zorgen voor de Heere leggen? In gedachten bij jullie!
 
Lia van der Waal - van der Velde op 17 oktober 2012 23:55:
Lieve Esmee, mams, paps en de andere 3.
Een dikke knuffel en heel veel liefs. Ik hoop dat ze weer snel op mag knappen en dat jullie maar moedig voort mogen blijven gaan.
Liefs, jullie tante Lia
 
Nel op 17 oktober 2012 23:29:
Wat een ellende allemaal zeg. En wat zal Esmee zich ontzettend naar voelen. Als ouders sta je ook heel erg machteloos want je kan niet veel voor haar doen. Ik hoop dat het niet al te lang voor jullie hoef te duren en dat Esmee zich weer snel beter gaat voelen.
 
Maaike op 17 oktober 2012 22:42:
Gewoon heel verdrietig. Sterkte weer mensen!
 
Annemieke op 17 oktober 2012 22:41:
Wat n erge tegenvaller weer. Zeer veel sterkte, wat zielig toch voor zo'n mooi lief meisje. Rn mogen jullie ook maar de kracht krijgen om het vol te houden!
 
wilma vdr velde op 17 oktober 2012 22:02:
beste marielle en chris, wat een ellende allemaal. ik hoop dat ze snel weer opknapt en heel veel sterkte.

groetjes wilma en chris
 
MA op 17 oktober 2012 22:00:
Ik ken jullie niet, alleen uit de Terdege!Iedere dag kijk ik even hoe het met Esmee en jullie gaat!Heel veel sterkte voor jullie allemaal!Ik bid voor jullie om kracht!
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen