woensdag 10/10/2012

 

Vandaag zijn mijn ouders alweer drieendertig jaar getrouwd;-)

Dag drie in de kuur. Esmee is alweer flink misselijk en heeft al een aantal keer gespuugd. Ook zitten hier restjes oud bloed in, dus gaan we weer even de bloedplaatjes bekijken. Esmee heeft ook koorts, daarom gaan ze controleren of de ontstekingswaarden niet verhoogd zijn in Esmee haar bloed. Esmee voelt zich niet lekker en ligt veel op bed. Gelukkig slaapt ze veel ( maar wel korte slaapjes, ook ’s nachts).

Daarnaast lopen alle acties die we organiseren lekker door. Nieuwe ideeën die volgen op de oude. Ook mogen we verkopen op de ladiesnight van Groenrijk tuincentrum in Hellevoetsluis op D.V. 20 november 2012. Voor deze avond zijn we leuke acties aan het verzinnen, om het iedereen naar de zin te maken en meer bekendheid te geven aan Esmee en haar ziekte.

Op D.V. zaterdag 13 oktober mogen we staan op de verkoping van de Ger. Gem in Spijkernisse. 
Willemshoevelaan 4, 3202 GR Spijkenisse

Voor meer info, kijk op de home-pagina onder het kopje: acties :)

 

Reacties

adrie op 22 oktober 2012 12:04:
kaartjes zijn vanaf 24 oktober te halen bij de infi balie
 
Lia van der Waal - van der Velde op 10 oktober 2012 21:43:
Het was fijn om vanmiddag even bij Esmee en Marielle te zijn. Hopelijk helpen de medicijnen goed en mag ze niet weer gaan braken. wat de ladiesnight betreft, ik meld me aan om er te gaan staan. 20 november. Staat in mijn agenda. En 8 december ga ik staan in onze eigen Oude Kerk aan de Charloisse kerksingel 35. Voor nu allemaal weer heel veel liefs en sterkte de komende dagen. Dikke knuffel, Lia
 
adrie op 10 oktober 2012 20:15:
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de informatie balie in de winkel. Of eventueel via mij. Daar valt vast wel iets voor te regelen. Ik weet alleen nog geen datum vanaf wanneer de kaartjes verkrijgbaar zijn.
 
annemieke op 10 oktober 2012 16:20:
als er mensen intresse hebben in die ladiesnight moet je wel kaarten bestellen. Ik ga nog na bij wie dat kan.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen