Maandag 01/10/2012

Het is alweer oktober.

Vanavond kwam Roel langs en heeft wat aanpassingen gedaan op onze website;-). Super!
Ook moest ik stukje schrijven ( van Roel;-), omdat er een nieuw sub artikel is toegevoegd, namelijk oktober. De tijd vliegt.

Esmee doet het redelijk thuis. Ze wil weer eten en drinken, alleen kan haar maag het niet aan. Met als gevolg, regelmatig braken. Ook is Esmee erg moe na een hele dag rond keuvelen. Vanmorgen was ze pas om 11:00 uur wakker, heerlijk. Ze was ook weer echt gezellig. Of te wel lekker zichzelf.

Afgelopen zaterdag, mochten we bij kaasspecialist Weijpoort staan met onze sieraden. De eigenaar van deze winkel is enorm enthousiast voor ons bezig. We mochten in een paar dagen tijd bijna 1000,00 Euro ontvangen door de inzet van deze winkelier. Zelf had hij zijn gehele advertentie in de schakel van Barendrecht gewijd aan het doel van de verkoop van de sieraden, aan Esmee dus. Zelfs de kleur roze van de website was hiervoor gebruikt. Geweldig dat iemand die je niet kent zich zo inzet voor ons en Esmee. Ook de familie die zich ingezet hebben voor het verkopen van de sieraden willen we enorm bedanken. Top!

Zaterdag was ook de Villa Joepdag. Een indrukwekkende en vermoeiende dag. We hebben veel indrukken opgedaan, maar voor het einde van de dag zijn we naar huis gegaan. Opeens was mijn energie op. Hopelijk kunnen we volgend jaar gaan met een gozonde Esmee.

 

 

Reacties

stevelien van de craats op 23 oktober 2012 14:22:
heel veel sterkte
 
piek op 3 oktober 2012 09:00:
ja Zeker is geweldig hoeveel jullie toen opgehaald hebben. Hopelijk gaan we dat aanstaande zaterdag ook doen. ;)
 
marielle op 2 oktober 2012 22:50:
Die zitten bij de inzet voor de verkoop ;-)
 
nn op 2 oktober 2012 20:50:
vergeet ook zeker de fabrikanten van de sieraden niet
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen