Antwoorden deel 2

En de week was nog niet voorbij...

Nadat de arts had verteld, dat de operatie niet door ging, mochten we eten. Inge zei meteen, o ja gelukkig, want ik heb honger. Op zich is dat wel goed geregeld in het Sophia, want ook als ouders krijg je ontbijt.
Samen zaten we aan het ontbijt, terwijl we ook iedereen aan het bellen en appen waren, dat de operatie niet door ging. Chris als eerste gebeld, met de vraag of hij ons op wilde halen.

Op vrijdag, 14 februari was Chris jarig. Op zich fijn, dat we nu thuis waren en met zijn allen cadeautjes op bed konden geven, maar eigenlijk werden we beide wakker met een soort van kater. Het is best lastig schakelen, als alles anders verloopt dan gedacht. Met complicaties van de operatie hou je rekening en schat je je kansen in, maar nu de operatie geheel niet door was gegaan, was alles toch een beetje raar. Er kwam echt niets uit mijn handen en over het logisch nadenken zat een dikke mist. Ondanks dat Chris aangegeven had zijn verjaardag niet te vieren, kregen we toch visite. Gezellig!

Vrijdagavond kregen we een belletje, dat de auto gemaakt kan worden. Oke, het was veel geld, maar je hebt er geen nieuwe auto voor. Hopelijk is hij snel klaar en weer als nieuw.

Zondag was het avondmaal. Een dienst waar we nu toch heen konden gaan. Wanneer je in zo'n situatie zit, waar wij in beland waren, vraag je je toch af, waar dit goed voor was. Op die vraag heb ik (nog) geen specifiek antwoord, maar wel weet ik dat we zondag een fijne dienst hadden, zowel
's morgens als 's avonds. En wat ik al voorvoelde gebeurde ook, psalm 23 kwam voorbij. De psalm die we ook meekregen tijdens de rouwdienst van Esmee, maar ook tijdens het avondmaal, voordat Esmee overleed. Want hoe nuchter we ook kunnen zijn, het gevoel van buikpijn blijft met het idee, dat Inge deze scoliose operatie moet ondergaan.

Weer werden gewezen op de tekst: De HEER is mijn Herder, het ontbreekt mij aan niets!

                                                 Hij is erbij en zorgt voor ons!

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen