27 juli 2012

27-07-2012

27 juli 2012 om 9:49

Ferdinand is vandaag jarig, Gefeliciteeeeerd;-)

Nog een maandje en dan ik ook;-D.

 

Vandaag was Esmee op tijd wakker. Ze had ook goed geslapen, even "gepiept" om 23.30, maar verder van 20.45 tot 8.30 geslapen. Esmee lekker tussenin genomen en nog ffies liggen dollen tot 9.15. Wat een gezelligheid. Lachen gieren brullen, ons kind is weer een beetje terug. We hebben van de week enorm veel hulp en Esmee cadeautjes gehad.

Maandag heeft Martha de beneden boel gesopt echt helemaal geweldig;-), woensdag heeft Janske gestreken en een heerlijke quiche/taart gemaakt.

( super lekker, bedankt!) Ook kwam Erica langs met een leuke pop voor Esmee. Op donderdag, kwam Wil langs met een mooie bos bloemen, ik had net de oude bos weggegooid, dus dat kwam super uit, staat wel zo gezellig bloemen op tafel. Voor Esmee was er een leuke Hello kitty met een lampje en een leuk melodietje. Helemaal gezellig.

Daarnaast hebben Youri en Inge 1 1/2 week bij Arjan en Hillianne gelogeerd. Deze zijn/waren op vakantie en de kids mochten mee. Echt heel lief en de kinderen hebben het echt super naar hun zin gehad. Dinsdagmiddag ben ik ze met Maaike samen gaan halen en hebben we lekker gegeten op de Hoge Hexel. Enorm bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ook het uitlaten van onze hond was een crime. Vaak zat hij de hele dag in zijn bench, wat best zielig is. Gelukkig wilde Adrie ( en Pieter en kids) wel op Jasper passen, wat echt een goede oplossing is voor ons, maar vooral voor Jasper, die het daar enorm naar zijn zin heeft. Jongens Bedankt!

Vanaf woensdag heeft Maaike, Youri en Inge onder de pannen. Daar gaan ze ook weer mee de hord op. Woensdag naar Plaswijck en eten van/bij mc Donalds, donderdag naar het Zuiderpark. Met dit mooie weer echt geweldig leuk en 's avonds spellentjes doen in de tuin van de onderbuurvrouw van Maaike met Kim en Arjen, dikke pret.;-)

Voor vandaag staat het strand en pannekoeken op het progamma, dat wordt weer helemaal goed!

Lotte logeerd al 2 weken bij mijn moeder. Haar boventandjes zijn aan het doorkomen, dus ze is een beetje snotterig en ze piept vaak, ( ook 's nachts) dus mijn moeder heeft niet de makkelijkste 2 weken. Maar vanaf vanavond hebben we ons kroost weer onder eigen dak! Iedereen enorm bedankt voor jullie hulp, aandacht liefde en vooral gebed. Juist omdat het lijkt of het weer normaal is hebben we het extra nodig. Juist dit zijn de momenten waarop je je waarom vragen hebt en alles in zijn hevigheid op je afkomt. Kusssssssss:-0

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen