20 juli 2012

Vrijdag 20/7/2012

20 juli 2012 om 10:37

Wat een dagen, up's en down's. Elke dag wordt de straling gemeten welke ze nu nog "uitstraald". Vandaag was deze 30. Wanneer deze onder de 25 is, mag ze mee naar uit. Ik roep het elke dag dat ik vrijdag ( vandaag dus) naar huis wil. Ik heb het dus voor elkaar gekregen, dat ze vanavond ( vanmiddag rond 16.00 uur) nog een keer extra komen meten en als dit goed is gezakt mag ze mee.

Morgenochtend mag ze iig mee naar huis, maar ik hoop vanavond. We moeten wel even langs het Sophie om het naaldje uit de port-a-cath te laten halen. En dan lekker thuis slapen.

Ik heb bij de wehkamp een goede ( zeg dure ) babyfoon met camera gekocht. We zijn er hier wel achter dat het prettig is om haar ook 's nacht te horen en te zien. Ze heeft al 3 nachten 's morgens vroeg gespuugd door de sonde voeding,( die sonde voeding krijgt ze 's nachts voor extra calorieën. Ze spuugd alleen elke ochtend de helft weer uit, schiet niet op dus) een beetje extra controle is niet weg. Ze ligt nu lekker te slapen. Esmee heeft ook koorts ( ws tumor koorts) waardoor ze ook erg rustig is. Maar om naar te kijken is dat wel zielig hoor. Ik hoop alleen dat dit niet een reden voor het sophie is om haar daar te houden.

Al met al weer een enerverende dag:-{

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen