Dinsdag 25/9/2012

Vandaag een redelijk stabiele dag. Koorts blijft onder de 39.0 temp. ( 38.9) en het CRP ( ontstekingswaarde ) is iets gedaald. Esmee lijkt ook iets beter uit d'r oogjes te kijken. Maar verder knappen de bloedwaardes niet op. Blijft allemaal een beetje hetzelfde. Ook heeft Esmee nog een bloedtransfusie en trombo's gehad. Vanavond gaan we de sonde wisselen. Dit omdat er wat vocht in haar li-oor zit en dit waarschijnlijk blijft zitten doordat de sonde in haar li-neusgat zit. Door de wissel, hopen de artsen dat dit wegtrekt. Maar bij het wisselen van een sonde, moet je wel goed in je bloedplaatjes zitten, anders heb je kans op bloedingen.

Naast dit alles willen we iedereen bedanken voor alle fijne en meelevende reacties. Het doet ons erg goed. We ervaren de kracht die we mogen krijgen door jullie gebed.

Ook iedereen bedankt voor alle hulp, rondom ons huis, maar ook rondom het inzamelen van geld voor de reis naar Amerika. Het lijkt doordat Esmee ziek is ver weg, maar we hopen hier wel voor in aanmerking te blijven komen.

 

Reacties

gerrianne op 27 september 2012 09:51:
Lees iedere dag even of er alweer wat verbeterd.Ben elke keer weer verwonderd van de kracht en liefde die jullie hebben om door te gaan..ik bid dat alles gezegend mag worden en jullie kleine lieve meisje beter mag worden..heel veel sterkte..
grt gerrianne
 
Lydia van Gent op 26 september 2012 20:11:
Lieve mensen,
Ook ik heb jullie verhaal gelezen in Terdege. Ben een moeder van 3 gezonde kinderen en begrijp ook niet wat jullie allemaal mee moeten maken. Wat we kunnen is elkaar steunen en bidden. Ik lees elke dag even je blog en zie de noodzaak dat er voor Esmee en haar familie gebeden moet worden. We wensen jullie God's nabijheid toe.
 
an op 26 september 2012 09:59:
lieve mensen,ik probeer elke dag de weblog te lezen.Dat doe ik biddend,want het raakt me diep.Ik hou gewoon van jullie meisje,ook al ken ik jullie niet,en hoop dat er uitkomsten mogen zijn,zelfs tegen de dood. de trouwe Heere sterke jullie allemaal!
 
Christa op 25 september 2012 22:01:
Telkens als ik je blogjes lees en de reacties van mensen erop, staan mijn haren overeind en heb ik een laag kippenvel van hier tot heb ik jou daar! :(
Normaal zeg ik altijd: "Komt wel goed..." en o wat ik dat graag tegen jullie zeggen... ik bid, hoop en duim me in het rond... Denk de hele dag aan jullie!
Dikke kuss liefies!!
 
Terdege lezer op 25 september 2012 20:11:
psalm 20:2-3

2. De HEERE verhore u in den dag der benauwdheid; de Naam van den God Jakobs zette u in een hoog vertrek.
3. Hij zende uw hulp uit het heiligdom, en ondersteune u uit Sion
 
Lia van der Waal- van der Velde op 25 september 2012 19:28:
Hallo lieve mensen,
Eindelijk gelukt om op je blog te komen en te lezen. Houd goede moed en ik hoop en bid voor jullie allemaal dat jullie het volhouden. Dat Esmee mag beter worden en naar Amerika kan voor nog meer hoop in de toekomst.
Niemand weet wat leven is,
Alleen dat het gegeven is
En dat van dit geheimenis
God het begin en einde is.
Ik hoop en bid voor Esmee en jullie dat het einde nog heel ver weg mag zijn en dat jullie de moed en de kracht krijgen om er te zijn voor haar en de andere drie.
Dikke knuffel en tot ziens. Jullie ( tante) Lia
 
Esther baartman op 25 september 2012 17:25:
fijn dat de temp wat is gezakt jammer van de trombo,s.
Heel veel sterkte in alles!
 
Annemarie van der Ploeg op 25 september 2012 16:40:
Ik hoop dat alles snel wat beter gaat. Ik denk constant aan jullie. En die hulp is echt vanzelfsprekend; ik doe het vanuit mijn hart.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal,
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen