Woensdag 13/11/2013

Dankdag.......

Al meer dan een half jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel. Het "normale","gewone" leven draait weer door, maar wat is normaal. Alles is dubbel en voelt dubbel. Drie gezonde kinderen, maar altijd een lijfelijk gevoel dat je er 1 mist. Dat er drie beneden zijn en dat je denkt wanneer je naar boven loopt, dat je stil moet zijn, omdat er 1 slaapt, helaas is dat niet zo. En dan zo moe. Zo verschrikkelijk moe, dat ik er misselijk van ben en maar door gaan. gewoon omdat het moet, maar ook omdat ik dat wil. alleen doet mijn lichaam niet meer wat ik wil en als ik de dag door wil komen, moet ik proberen 's middags samen met Lotte even op tuk te gaan. Maar dit is ook niet altijd mogelijk, omdat er soms dingen gedaan moeten worden tussen de middag. 

Het overblijven op school, heb ik ook weer opgepakt. Tijd en aandacht voor de andere kinderen is ook noodzakelijk. Inge is een lieve, leuke en spontaan meisje, maar heeft een flink aantal aandachtspunten, waar aan gewerkt moet worden, maar ook dit kost energie. Energie, die ik ( nog) niet heb, maar ik die nu wel moet geven, omdat Inge die ook verdiend. 

Lotte is een aantal maanden ook enorm eenkennig geweest. Mama mocht echt niet weg, ook dit was een reactie op de maanden waarin zij regelmatig bij oma was. Daar werd ze overigens, enorm goed verzorgt.

Youri doet het lekker op school, hij begint lekker te pre-puberen.

Ook zijn we de afgelopen maanden bezig geweest, met de verdeling van het geld van Esmee. Er is via de VOKK een kraal gesponsord, voor 3 jaar.

Er is een boekje gesponsord, via de VOKK. De kale prinses. De schrijfster van dit boekje heeft speciaal voor Esmee een extra prinsesje getekend, die op haar lijkt.

Achter in het boekje staa vermeld, dat Pareltje-Esmee, o.a. dit boekje gesponsord heeft.

 

Voor het Maasstadziekenhuis, zijn we enorm gaan shoppen, om voor 2500,00 euro spulletjes te kopen. Dit hebben we uiteindelijk op 1 november overhandigt op de kinderafdeling. Wat waren ze hiet super blij mee. De academische kinderziekenhuizen, krijgen veel geld voor leuke dingen voor de kinderen. Helaas worden de kinderafdelingen van algemene ziekenhuizen hier vaak in vergeten.

En dan is het vandaag dankdag voor gewas en arbied. Best moeilijk om dankdag te ervaren. Natuurlijk zijn we God dankbaar voor al de mooie dingen in ons leven. drie gezonde kids, een mooi huis, genoeg te eten en te drinken en bovenal een super lieve echtgenoot. God zorgt geweldig goed voor ons, ook in ons vedriet. Wel heb ik moeite om mijn pad te vinden, maar vertrouw er op dat God, ook dat, ons en mij verder zal wijzen.

 

Reacties

johan, ellen v.hartingsveldt en boys op 13 november 2013 22:00:
Heej..lieve luitjes, wat zijn jullie idd enorm sterk; Wij vergeten jullie zeker niet, al hebben we nu wat minder contact met elkaar; Vergeet niet goed voor jezelf te zorgen; De deur staat altijd voor jullie open he, dat weet je;

Lieve groeten van ons
 
suzan eekhof op 13 november 2013 21:41:
Lieve lieve Marielle, wat ben jij ongelofelijke sterke lieve vrouw. Ken weinig vrouwen met zoveel moed en liefde....ik zou zoveel willen zeggen maar tranen biggelen over mijn wangen..Een dikke knuffel vanuit hart
 
erika theunisse op 13 november 2013 20:01:
lieve chris en marielle, we blijven aan jullie denken en voor jullie bidden. veel dinngen gaan inderdaadd "gewoon door" ook bij ons, en toch voelt het dan steeds zo dubbel, net zo als je zelf al beschrijft. heel veel sterkte in alles. liefs van ons
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen