En het is weer dinsdag

Vandaag al weer een week in het ziekenhuis.

Weer een hoop meegemaakt en gehoord. Bv. een klein vriendinnetje van Esmee met een hele mooie naam heeft Leukemie. Door de behandelingen heeft ze een schimmelinfectie in haar hoofd gekregen en de medicatie slaat niet aan. Ze proberen nu via een drain, direct in haar hoofd de medicatie te geven in de hoop dat dit wel werkt. Aankomende donderdag krijgt ze een mri om dit te controleren, wanneer de medicatie niet geholpen heeft, is er geen behandeling meer mogelijk. Voor dit prachtige meisje willen we ook uw gebed vragen.

Meike is gestart met de stamcel transfusie. Hierdoor heeft ze geen weerstand meer en voelt ze zich flink ziek.

Madelena heeft van de week te horen gekregen dat ook zij voor behandeling naar Amerika moet. Zij heeft gelukkig geen uitzaaiingen, maar wel dat extra gen wat genezing moeilijker maakt. Ook haar ouders zijn druk bezig met het opzetten van een website. www.madalena-wens.nl . De website is nog niet in de lucht, maar dat komt binnenkort. 

En dan nu Esmee. Esmee is erg vermoeid en in het begin van de kuur was ze ook enorm misselijk. Door medicatie is dit nu verholpen, maar moe is ze nog wel. ze ligt veel op bed, filmpjes kijken en slapen. Af en toe doen we een rondje over de gang, Maar voor esmee is het snel te veel. Wel krijgen we veel kaarten op de afdeling, wat enorm leuk is. Iedereen hartelijk bedankt. we krijgen zelfs kaarten uit het buitenland, helemaal leuk ;)

 

Reacties

an op 25 april 2013 10:13:
blij dat ik jullie berichtje las.ik had het er niet op.er zijn nog genoeg zorgen,en dan is dit weer meegevallen he.voor het verdere de n abijheid van de Heere van harte toegewenst.
 
Lydia op 24 april 2013 18:19:
Mijn gedachten zijn regelmatig bij jullie.
Kracht en wijsheid toegewenst!

Wat moeten de andere kinderen (met hun ouders) ook meemaken zeg!

Mogen jullie deze week nog naar huis? Of zit dat er niet in.

Hou vol! Hopen dat dit allemaal z'n werk mag doen, en Esmee beter zou mogen worden. Het zou oprecht een wonder zijn!

Sterkte ook voor de andere kinderen.
En een kusje voor Esmee.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen