Gestart

Gisteren gestart met de chemo.

De waarden van de bloedplaatjes waren nog flink laag, maar de arts heeft toch besloten nu te starten met 10 dagen chemo. We liggen met zijn drieën op zaal en de kids hebben allemaal neuroblastoom-kanker. Een meisje van bijna 1 jaar dat net te horen heeft gekregen ( tenminste haar ouders ) dat ze een stichting moeten gaan opzetten, om Amerika te kunnen financieren. Een meisje van 2,5 jaar ( mega ) meike en wij. Best gezellig.

Erasmus mc locatie Sophia
tav Esmee de Ron
afd. 2 zuid k48
Postbus 2060
3000 CB Rotterdam

 

Reacties

Jeanet op 19 april 2013 14:55:
Wat een heftig stukje wat je schreef.Je voelt als ouders elkaar wel goed aan.Ik hoop voor Esmee dat ze niet zo naar zal worden als de vorige keren.Lieve Esmee sterkte maar weer,ook voor papa en mama,en natuurlijk ook je broer en zusjes.Ga weer een leuke kaart voor je zoeken.
 
margje op 18 april 2013 18:58:
Je zult het meeste begrip vinden bij "lotgenoten onder elkaar", denk ik zo. Maar toen ik het las vond ik het behoorlijk heftig, want het betekent dus dat alle drie die peuters heel ziek zijn.
Heel veel sterkte in alles gewenst voor iedereen op zaal, hoor.
 
Lydia op 18 april 2013 12:57:
Ze zeggen wel eens, gedeelde smart is halve smart.

Dat klinkt voor een buitenstaander fijn in de oren, maar als het je zelf betreft zal het misschien anders ervaren worden.

Van harte kracht en wijsheid toegewenst!

Ik denk aan jullie!
 
Hennie. op 18 april 2013 08:10:
Leuk voor Esmee , een vriendinnetje op zaal jullie als ouders kunnen elkaar steunen en ervaringen uitwisselen. Ik hoop dat Esmee niet al te ziek wordt deze keer , de kaart is onderweg! Sterkte allemaal.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen