Bedankt

Wat is er een hoop gebeurd.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Na de laatste chemo is Esmee weer flink onderuit gegaan met haar bloedwaarden. Daar is ze nu nog steeds van a/h herstellen waardoor verder gaan met behandelen nog niet mogelijk is. Ook is onze hoop moed en vertrouwen redelijk rond het nulpunt gezakt en is de "zin" om te starten met de verdere behandelingen zeer afwezig. 

Esmee mocht de afgelopen periode ook jarig zijn. Helaas was ze niet topfit, 
( helemaal niet fit eigenlijk ) maar we konden/mochten er toch een gezellig mooi en groot feest van maken. Esmee heeft er van genoten en is overladen met prachtige cadeaus, enorm veel kaarten en geweldig veel aandacht. Een ieder hartelijk bedankt voor de inzet. We hebben 's avonds lekker gegeten met opa's oma's ooms en tantes en daarna met mooie en lekkere taarten feest gevierd. Echt top.

de opbrengst :)

Ook heeft Johan enorm veel stroopwafels voor/van ons verkocht. Hiermee heeft hij een geweldig bedrag opgehaald en hij gaat nog door, helemaal super.

Een ieder die ik nog niet per naam genoemd heb maar ontzettend veel werk voor ons verzetten, enorm bedankt. Bv. Raymond die verschillende reisorganisatie heeft aangeschreven, wat nu zijn vruchten afwerpt, helemaal super. al "onze" hulppieten die meehelpen het huis leefbaar te houden, bedankt, jullie zijn onmisbaar. Wil die haar tijd stopt in het "staan" op verkopingen, Lia die ons rijd naar A'dam en zich enorm inzet voor het binnen halen van het beoogde bedrag, Oma'en opa's die oppassen, mee boodschappen doen en steun bieden, heel fijn. 

Al met al zo'n hoop om dankbaar voor te zijn, maar de vermoeidheid slaat toe. Vandaag is Esmee ook al de gehele dag aan het spugen, wat zo,n zielig hoopje kind opleverd. Gelukkig heeft ze geen koorts, maar het is wel zielig. We bidden en hopen dat ons vertrouwen in de toekomst en de energie om de kuren te doorstaan weer komt. Bid u mee?

 

Reacties

Lydia op 5 april 2013 12:48:
Moeilijk!
Maar zeer begrijpelijk!
Ik blijf aan jullie denken, ook voor jullie bidden.

Ga met God.
 
Jeanet op 5 april 2013 12:18:
Cris & Mariƫlle,
Lees net jullie stukje,heel begrijpelijk en menselijk dat de moed en het vertrouwen naar het nulpunt is gezakt.Toch hoop ik dat jullie in deze moeilijke en zeker zware tijd de nood bij de Heere mogen blijven neerleggen.Hij is het die Kracht kan geven,en laat geen bidder staan.Al zul je dat zelf niet zo ervaren.Heel veel sterkte in de tijd die ook weer komen gaat.Vergeet jullie en de lieve Esmee en andere kinderen niet in het gebed.Liefs Jeanet
 
Wim van Rooijen op 5 april 2013 08:16:
Chris en Marielle,

Wat een moeilijke tijd voor jullie nu het zo zwaar gaat met Esmee en jullie zelf. Waardes die niet of nauwelijks verbeteren, de hoop die daarmee wegzakt...moeilijk.
Ik zal, samen met iedereen van basisschool Het Kompas in R'dam Zuid, voor Esmee en jullie bidden. Speciaal voor innerlijke rust en vertrouwen voor de toekomst die alleen God overziet.

Zegen en sterkte,

Wim van Rooijen
leerkracht groep 4 GBS Het Kompas

(PS Het Kompas haalt deze maand nog steeds geld op voor jullie!)
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen